home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τσουβάλια λεφτά στο Ναύπλιο για να πληρώσουν τα ραβασάκια της ΔΕΗ – Συνέντευξη Μπελίτσου

Ο τρελός τζίρος του τριήμερου θα ξεπληρώσει τους λογαριασμούς της Δευτέρας
Πολύς κόσμος στο Ναύπλιο τις απόκριες 2022 (4)

Τσουβάλια λεφτά μαζεύουν οι επαγγελματίες το τριήμερο στο Ναύπλιο, με την πόλη να έχει βουλιάξει από κόσμο και τον τζίρο των καταστημάτων να είναι ζηλευτός, από άλλους κλάδους, όμως τα χρήματα αυτά τη Δευτέρα και την Τρίτη θα καταλήξουν στο ταμείο της ΔΕΗ για την εξόφληση των υπέρογκων λογαριασμών ρεύματος.

Αναφερόμενος στην κίνηση του τριημέρου της 25ης Μαρτίου τονίζει ότι «Βούλιαξε το Ναύπλιο», συμπληρώνοντας ότι υπάρχει ζήτηση ακόμα και για αύριο Κυριακή.

Αποκαλυπτικός ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου, ο τουριστικός επαγγελματίας του Ναυπλίου Περικλής Μπελίτσος αναφορικά με την κίνηση και τους τζίρους των καταστημάτων που εξυπηρετούν τον κόσμο που επισκέπτεται την πόλη.

Τονίζει σε συνέντευξή του στην infotainment εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου (real fm) ο κος Μπελίτσος «Βγάζουμε λεφτά για να τα δώσουμε τις επόμενες μέρες» δηλώνοντας ότι «Μας έχουν σοκάρει όλους τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Μας ήρθαν τα ραβασάκια και Δευτέρα, Τρίτη πρέπει να πληρώσουμε».

Ο γνωστός επιχειρηματίας του Ναυπλίου αναφέρεται στις δυσκολίες που υπάρχουν και στην αβεβαιότητα με τον πόλεμο, μιλώντας για ένα σκοτεινό τούνελ.

Ακούστε τη συνέντευξη του Περικλή Μπελίτσου:

Παρόλα αυτά δεν κρύβει την αισιοδοξία του για το μέλλον. Όπως επισημαίνει το Ναύπλιο μπορεί να βραβεύτηκε ως 4η πιο φιλόξενη πόλη στον κόσμο, όμως γίνονται προσπάθειες απ΄ όλους στην πόλη, με στόχο τα επόμενα χρόνια να είναι η πρώτη πόλη του κόσμου σε φιλοξενία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis