home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: «Βούλιαξε» το Σάββατο και ετοιμάζεται να σπάσει ταμεία την Κυριακή

Χιλιάδες επισκέπτες για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με την πόλη σε …τρελά κέφια!
Ναύπλιο Σάββατο τριήμερο (3)

Το Ναύπλιο έχει κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στους top τουριστικούς προορισμούς του Σαββατοκύριακου και αυτό αποδεικνύεται και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Οι επισκέπτες κατέκλυσαν για ακόμα μια φορά την Αργολική πρωτεύουσα, δεν χορταίνουν βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης αλλά και στον παραλιακό περίπατο.

Χαράς ευαγγέλια για τους επαγγελματίες, με την πόλη να έχει «βουλιάξει» από κόσμο και τον τζίρο κυρίως των καταστημάτων εστίασης να είναι ζηλευτός. Όμως τα χρήματα αυτά από εβδομάδα θα καταλήξουν στο ταμείο της ΔΕΗ για την εξόφληση των υπέρογκων λογαριασμών ρεύματος.

Ντόπιοι και επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή των ηρώων της Επανάστασης του 1821 με τη λαμπρότητα που αρμόζει στην περίσταση.

Την Κυριακή προβλέπεται να σπάσουν ταμεία, καθώς αναμένονται ακόμα περισσότεροι επισκέπτες με μονοήμερες εξορμήσεις, κυρίως από Αθήνα.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο λιμάνι όπου χιλιάδες αυτοκίνητα βρήκαν την θέση τους και αποβίβασαν τους επιβάτες για να την απολαύσουν και να γεμίσουν αυτήν την επίσκεψη τους με πανέμορφες αναμνήσεις.

Ναύπλιο πανοραμική
Φώτο: fb (Κάθε Μέρα Δήμος Ναυπλιέων)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis