home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αντί για μπακαλιαράκι έφαγαν φάπες και βρισιές

Θύματα προπηλακισμού και χειροδικίας Εφοριακοί στην Αργολίδα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αντί για μπακαλιαράκι έφαγαν φάπες και βρισιές
Γκαρσόνι

Κλιμάκιο της ΔΟΥ Καλαμάτας δέχτηκε επίθεση κατά την διάρκεια ελέγχων στην Αργολίδα σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας & Νήσου Κυθήρων.

Για μια ακόμα φορά η αγανάκτηση των καταστηματαρχών βρίσκει εύκολο ξέσπασμα σε υπαλλήλους που απλά κάνουν την δουλειά τους εκτελώντας εντολές Ανωτέρων τους ή ακόμα και της εκάστοτε κυβέρνησης. Αντί να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά, λόγω ημέρες μπακαλιαράκια, κατά τον έλεγχο επιχείρησης γεύτηκαν την απογοήτευση του επιχειρηματία για την οικονομική κατάσταση. Το περιστατικό συνέβει παραμονή του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ του συλλόγου της ΔΟΥ: «Η όποια κοινωνική αγανάκτηση δεν μπορεί να δημιουργεί φαινόμενα αντιδικίας με υπαλλήλους του κράτους οι οποίοι είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν την ίδια την κοινωνία.

Τα μεμονωμένα φαινόμενα προπηλακισμού σε βάρος των υπαλλήλων της ΑΑΔΕ που έχουν κληθεί να εφαρμόσουν του νόμους του κράτους δεν θα κάμψουν το ηθικό και την αποστολή τους.

Το περιστατικό προπηλακισμού που συνέβη στην ΠΕ Αργολίδος σε βάρος των υπαλλήλων της ΔΟΥ Καλαμάτας που τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία, αποτελεί καταδικαστέα πράξη όχι μόνο κατά των υπαλλήλων αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας γιατί οι πολίτες πρέπει να συνδράμουν στην ενίσχυση της νομιμότητας προς όφελος της αποκατάστασης της φορολογικής δικαιοσύνης.

Το ΔΣ του Συλλόγου καταδικάζει απερίφραστα την άδικη και αναίτια επίθεση χειροδικίας σε βάρος των συναδέλφων μας και καλεί την Διοίκηση της ΑΑΔΕ για λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας των εργαζομένων από τέτοια νοσηρά και κακοήθη φαινόμενα».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis