home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κατασχέθηκαν 2.640 μαϊμούδες

Χωρίς παπούτσια θα μείνουν πελάτες εγκληματικής οργάνωσης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Κατασχέθηκαν 2.640 μαϊμούδες
παπουτσια

Δεύτερο κύμα απομιμητικών προϊόντων κατασχέθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο το οποίο είχε δεσμευτεί στο πρώτο στάδιο επιχείρησης για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε και διακινούσε απομιμητικά προϊόντα, μέσω ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Κατασχέθηκαν, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ακόμη 2.640 απομιμητικά προϊόντα στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών σε υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, που εισήγαγε και διακινούσε απομιμητικά προϊόντα, μέσω ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, 23 Μαρτίου 2022, ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε έρευνα σε εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είχε δεσμευτεί κατά το πρώτο στάδιο της επιχείρησης, καθώς υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι περιείχε απομιμητικά προϊόντα, προερχόμενα από την Κίνα.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.640 ζεύγη υποδημάτων, τα οποία σύμφωνα με αρμόδιο εμπειρογνώμονα είναι απομιμητικά και θα καταστραφούν σε εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων.

Σημειώνεται ότι, ως παραλήπτης των προϊόντων φαινόταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που έχει ήδη συλληφθεί.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis