home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Με πόσα λεφτά παραχωρούνται Μπανιέρες και Ναυτικός Όμιλος

Ποιοι πλειοδότησαν στη δημοπρασία την οποία διεξήγαγε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στις Μπανιέρες αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο, στο Ναύπλιο, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου 30.123 ευρώ και 57.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ποσά στα οποία πλειοδότησαν επιχειρηματίες και αφορούν το πρώτο από τα δέκα έτη παραχωρήσεως.

Η απόφαση για τις Μπανιέρες

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση για παραχώρηση στη θέση «Μπανιέρες»:

«Επικυρώνει το πρακτικό της πλειοδοτικής δημοπρασίας με σφραγισμένες προσφορές για την παραχώρηση παραχώρηση απλής χρήσης των εγκαταστάσεων στη θέση ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ εμβαδού 140 τ.μ. με τον πέριξ αυτού χώρο εκτάσεως 268,00 τ.μ., που βρίσκονται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ναυπλίου για το χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών που θα αρχίζει από την ημέρα έγκρισης της απόφασης παραχώρησης επ ονόματι του τελευταίου αναδειχθέντος πλειοδότη κ. Παλιούρα Δημηρίου ο οποίος προσέφερε το ποσό των 30.123,00€ για όλο το πρώτο έτος της παραχωρήσεως και το οποίο θεωρεί συμφέρον για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου»

Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η απόφαση για τον Ναυτικό Όμιλο

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση για παραχώρηση στη θέση «Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου»:

«Επικυρώνει το πρακτικό της πλειοδοτικής δημοπρασίας με σφραγισμένες προσφορές για την παραχώρηση απλής χρήσης των εγκαταστάσεων στη θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ συνολικού εμβαδού προς παραχώρηση 321,92 τ.μ. που βρίσκονται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ναυπλίου.. Η παραχώρηση θα αρχίζει από την ημέρα έγκρισης της απόφασης παραχώρησης και θα έχει ισχύ για 10( δέκα ) έτη επ ονόματι του τελευταίου αναδειχθέντος πλειοδότη εταιρείας Ν. Σταυρόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε που προσέφερε το ποσό των 57.000,00€ για όλο το πρώτο έτος της παραχωρήσεως και το οποίο θεωρεί συμφέρον για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis