home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανδριανός και Μακρή έδωσαν ραντεβού για θέματα της Αργολίδας

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση.
συνάντηση με μακρή (2)

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε τη Δευτέρα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Υφυπουργό, αρμόδια για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής Ζέττα Μακρή.

Μαζί της συζήτησε θέματα της αρμοδιότητάς της με ιδιαίτερη έμφαση στα σχετικά ζητήματα της Αργολίδας.

συνάντηση με μακρή

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ!
    Αγαπητοί υπουργοί, πρυτάνεις πανεπιστημίων, διευθυντές σχολείων όλων των βαθμίδων, λυπάμαι που σας το λέω εγώ, απλός πολίτης, αλλά το «κύριο καθήκον» της κατάρτισης και της εκπαίδευσης δεν είναι η «ενστάλαξη του θρησκευτικού δόγματος και εθνικού πατριωτισμού» ούτε η «βοήθεια στην Πατρίδα».
    Αντίθετα, ο πρωταρχικός σκοπός είναι η διάδοση της ορθολογικής γνώσης και της κριτικής σκέψης, επιστημονική γνώση που δεν είναι, δεν μπορεί να είναι πατριωτική, ή θρησκευτική, ή δογματική. Αυτές είναι παραμορφωτικές ιδεοληψίες ανορθολογισμού και οπαδισμού αγέλης.
    Και εσύ, ελληνικό κράτος, από πάντα και με συνεχή επιμονή παραβιάζεις αυτή τη θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού φιλελευθερισμού και το ηθικό καθήκον των θεσμών του, υποκαθιστώντας την ελεύθερη γνώση με προπαγάνδα, προσηλυτισμό, εξάπλωση φανατισμών, ιδεοληψιών κι ανορθολογισμών κάθε είδους σε βαθμό σκοταδισμού και δεισιδαιμονίας καθιστώντας τον αυριανό ελεύθερο σκεπτόμενο πολίτη σε χειραγωγημένο υπήκοο αυταρχικών εξουσιών.
    ___________________________
    Στην καθιέρωση τακτικών επαφών για τη “δρομολόγηση” επίλυσης των ζητημάτων που απασχολούν την Εκκλησία στη βάση ειλικρινούς διαλόγου, συμφώνησαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, στη σημερινή συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπικοπή Αθηνών.

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis