home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ξεκίνησε η συλλογή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για την Ουκρανία

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, από σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 21 του μήνα.
Βοήθεια για Ουκρανία

Φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για την υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται στον πόλεμο της Ουκρανίας ξεκινά να συλλέγει και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας σε συνεργασία με τους Ιατρικούς, Φαρμακευτικούς και Οδοντιατρικούς Συλλόγους.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, από σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 21 του μήνα, καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, υπό την εποπτεία των πιο πάνω επιστημονικών συλλόγων.

Τα είδη που χρειάζεται να συγκεντρωθούν, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι:

Αντιπυρετικά, Φυσιολογικοί οροί και αμπούλες. Κολλύρια (ενυδατικά). Γάζες αποστειρωμένες – επίδεσμοι ελαστικοί – λευκοπλάστ. Σπρέι επούλωσης τραυμάτων. Αλοιφές για εγκαύματα (όχι φτιαχτές). Συσκευές ορών για ενδοφλέβια χρήση. Σύριγγες όλων των μεγεθών. Ιατρικές μάσκες – γάντια. Απολυμαντικά – betadine – hibitane – οινόπνευμα. Θερμόμετρα (ηλεκτρονικά). Αιμοστατικά (γάζες, spray, κρέμες).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis