home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Οι μαθητές οδήγησαν ποδήλατο και ηλεκτρικό αυτοκινητάκι μαθαίνοντας τα σήματα

My Grand Road και ΔΟΠΠΑΤ συνεχίζουν τις δράσεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακό Αγωγής στο Ναύπλιο.
Δράση ΔΟΠΠΑΤ πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (2)

Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων επαναλειτούργησε 8 Μαρτίου σύμφωνα με τα μέτρα του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Παιδείας για το έτος 2022.

Πάνω από 70 μαθητές εκπαιδεύτηκαν κατά την επαναλειτουργία του το 2022 στο ΠΚΑ από μέλη My Grand Road και τον διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου Αστυνόμου Α Κων/νου Θάνου και τα στελέχη του. Οι μαθητές από δημοτικά σχολεία της περιοχής του Ναυπλίου επισκέφθηκαν το ΠΚΑ και αφού ενημερώθηκαν για τους κανόνες μετακίνησης ως οδηγοί ποδηλάτου, επιβάτες αυτοκινήτου αλλά και ως πεζοί και συνάμα κατανόησαν τους τρόπους αναγνώρισης όλων των πινακίδων σήμανσης.

Οι μαθητές οδήγησαν ποδήλατο και ηλεκτρικό αυτοκινητάκι αφού φόρεσαν προστατευτικό κράνος ασφαλείας. Η οδήγηση μέσα στο ΠΚΑ έγινε σύμφωνα με όλα τα μέτρα ασφάλειας καθώς και τους μαθητές τους συνόδευσαν στελέχη της Τροχαίας Ναυπλίου και μέλη της My Grand Road.

Όλοι οι μαθητές μετά την εκπαίδευση παρέλαβαν Βεβαίωση Συμμετοχής από το ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων που είναι υπεύθυνο για την λειτουργία του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis