home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Χρήσιμα

Μάζωξη στο Σπίτι; 4 Πράγματα που Πρέπει να Αγοράσεις Οπωσδήποτε

Μια βόλτα στο σουπερμάρκετ της περιοχής σου είναι αρκετή για να εφοδιαστείς με όλα τα καλούδια.

Έχετε κανονίσει παρτάκι με λίγους και καλούς φίλους στο σπίτι σου τώρα στα κοντά; Στα πολύ κοντά; Προσπαθείς να οργανωθείς αλλά το μυαλό σου έχει κολλήσει;

Μην αγχώνεσαι καθόλου, γιατί πάτησες στο σωστό άρθρο. Έχουμε συγκεντρώσει τις 4 κατηγορίες πραγμάτων που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στο σπίτι, για να είσαι σίγουρος ότι έχεις όλα όσα χρειάζονται για το τέλειο πάρτι. Μια βόλτα στο σουπερμάρκετ της περιοχής σου είναι αρκετή για να εφοδιαστείς με όλα τα καλούδια που θα δεις παρακάτω.

1. Δεύτε λάβετε φως

Όταν διοργανώνεις κάτι, πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος για το χειρότερο. Ένα από τα κακά πράγματα που μπορεί να συμβούν είναι να αποφασίσει εκείνη την μέρα να καεί μια λάμπα. Δεν γίνεται να αφήσεις τους καλεσμένους σου στα σκοτάδια. Άλλωστε, επειδή τα προγράμματα για ιδιώτες από τη Revma.store είναι οικονομικά, δεν σημαίνει ότι θα τα πληρώνεις τζάμπα. Για αυτό, θα πρέπει να έχεις καινούριες λάμπες σε ένα σημείο, έτοιμες για κάποια ώρα ανάγκης.

Μπορείς μαζί με τα ανοιχτά φώτα να φτιάξεις ατμόσφαιρα ανάβοντας κεράκια. Υπάρχει η επιλογή των ρεσώ, αλλά καλύτερα να προτιμήσεις μεσαίου μεγέθους, αρωματικά κεριά, ώστε να διεγείρεις τόσο την όραση όσο και την οσμή των καλεσμένων σου. Μην ξεχάσεις, όμως, και έναν αναπτήρα.

Διαβάστε ακόμα

2. Στην υγειά σας ρε παιδιά

Από μια φιλική μάζωξη δεν γίνεται να λείπει το αλκοόλ. Το πιο σωστό είναι να έχεις κάτι για όλα τα γούστα που ξέρεις ότι υπάρχουν στην παρέα. Αν, όμως, δεν θέλεις να μπεις σε πολλά έξοδα θα πας με αυτό που προτιμάει η πλειοψηφία. Η ρετσίνα και οι μπύρες είναι συνήθως οι πιο αγαπητές αλλά και φθηνές επιλογές. Ένα κόκκινο κρασί μετά είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Φυσικά, καλό θα ήταν να έχεις και μη αλκοολούχες επιλογές. Μπύρες χωρίς αλκοόλ θα χρειαστούν οπωσδήποτε αν υπάρχει άτομο που οδηγεί. Επίσης, χυμοί είναι απαραίτητοι είτε για την ανάμιξή τους με ποτά είτε για εκείνους που δεν πίνουν.

3. Και κάτι για να τσιμπήσετε

Το αλκοόλ δεν κατεβαίνει ξεροσφύρι, χρειάζεται και κάτι για συνοδευτικό. Τι θα είναι αυτό; Συνήθως, οι ξηροί καρποί και τα πατατάκια είναι οι καλύτερες επιλογές για να συνοδέψεις ένα ποτό. Επίσης, το αλκοόλ πηγαίνει πάρα πολύ καλά και με την σοκολάτα. Μια σοκολάτα υγείας — όχι κουβερτούρα — θα ήταν φανταστική επιλογή.

Στην περίπτωση που είστε παρέα που σας αρέσει το φαγητό, μπορείτε να παραγγείλετε κάτι πιο χορταστικό όλοι μαζί. Αν επιθυμείς, όμως, να τους υποδεχτείς με τα φαγητά να είναι ήδη τοποθετημένα στο τραπέζι και να τους περιμένουν, μπορείς να αγοράσεις κατεψυγμένες πίτσες, πίτες και πιτάκια από το σουπερμάρκετ, που θα είναι άλλωστε και έτοιμα μέσα σε περίπου μισή ώρα χωρίς να κουραστείς καθόλου.

4. Να λάμπει το σπίτι

Ανεξάρτητα από το πόσο καλοί φίλοι είστε, θα πρέπει να καθαρίσεις το σπίτι όσο πιο καλά μπορείς πριν έρθουν οι καλεσμένοι σου. Δες τι καθαριστικά σου έχουν τελειώσει και αγόρασε ό,τι σου λείπει. Χλωρίνη, καθαριστικό τζαμιών και επιφανειών είναι πράγματα που σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις εκείνη την μέρα. Τέλος, εννοείται ότι μαζί με το καθάρισμα συμπεριλαμβάνεται και η τακτοποίηση του σπιτιού, όλα να είναι στην αρμόζουσα θέση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button