home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΚοινωνία

Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου: Τα προβλήματα και οι προοπτικές

Απαράδεκτη η κατάσταση του δρόμου πρόσβασης - Τι διαπίστωσε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κατά την επίσκεψή του εκεί.

Το χιονοδρομικό κέντρο στο Μαίναλο μέχρι στιγμής έχει υποδεχθεί πάνω από 80.000 επισκέπτες αποτελώντας ισχυρό τουριστικό πόλο έλξης, ντόπιων και ξένων επισκεπτών. Το χιονοδρομικό κέντρο επισκέφθηκε τη Καθαρή Δευτέρα, 7 Μαρτίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας όπου είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους της διαχείρισης της υποδομής και συζήτησε σχετικά με τα προβλήματα που υφίστανται, τους τρόπους επίλυσής τους, καθώς και τις προοπτικές του Κέντρου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στον περιφερειάρχη, το βασικό πρόβλημα συνίσταται στην απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου πρόσβασης, για την βελτίωση του οποίου η Περιφέρεια έχει διαθέσει πίστωση 300.000 ευρώ, στο πλαίσιο προγραμματικής με τον Δήμο Τρίπολης καθώς ο δρόμος είναι δημοτικός.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί καμία παρέμβαση με υπαιτιότητα του ανάδοχου, κατά του οποίου θα εφαρμοστούν τα νόμιμα.

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button