home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Αργολίδα: Πρωτοβάθμιος Καθηγητής στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Γιώργος Στείρης

Η Πέμπτη 3 Μαρτίου ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τον καθηγητή Φιλοσοφίας Γεώργιο Στείρη από την Αργολίδα, ο οποίος εξελίχθηκε σε πρωτοβάθμιο Καθηγητή στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους συνέβαλαν σε αυτό:

«Χθες, μετά 19 χρόνια διδασκαλίας σε διάφορα πανεπιστήμια, εξελίχθηκα στη βαθμίδα του πρωτοβάθμιου Καθηγητή στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επειδή η σιωπηρή ευγνωμοσύνη δεν έχει αξία, ειλικρινέστατες ευχαριστίες στους πολλούς εκλέκτορές μου -τόσο στην τελευταία όσο και στις προηγούμενες ακαδημαϊκές μου κρίσεις- για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Βαθιά ευγνωμοσύνη οφείλω στους γονείς μου, την Νίτσα και τον Χρήστο· ήταν και είναι, με άλλο τρόπο πια, πάντα παρόντες.

Όπως δίπλα μου ήταν και είναι ο αδελφός μου Σπύρο Στείρη, η σύζυγός μου Καλλιρρόη Αργυροπούλου Στείρη και τα παιδιά μου, που εξακολουθούν να ανέχονται τον ιδιαίτερο (κομψά μιλώντας) τρόπο ζωής μου.

Ξεχωριστή μνεία οφείλω και στον δάσκαλό μου, στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου, Χάρη Παπαγεωργίου. Υπήρξε έμπνευση και πρότυπο.

Τέλος, ευχαριστώ τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μου, που με έχουν ωθήσει να βελτιώνομαι, για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button