home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα «βόμβα» για το Ναύπλιο: Δικαστική απόφαση αναγνωρίζει χρέος 923.000 ευρώ της ΔΕΥΑΝ προς τη ΔΕΥΑΑΡΜ

«Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να δοθούν τα λεφτά» τονίζει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών σε δήλωσή του – Τι λέει η νομική σύμβουλος (Βίντεο).
Βιολογικός με την ταμπέλα της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών

Νέα δικαστική απόφαση αναγνωρίζει πως η ΔΕΥΑΝ οφείλει στην ΔΕΥΑΑΡΜ το ποσό των 923.000 ευρώ. Οι δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης των δύο γειτονικών δήμων, ως γνωστόν, έχουν έρθει σε αντιπαράθεση λόγω των χρεών που ζητά το Άργος από το Ναύπλιο. Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο το θέμα έχει φθάσει στα δικαστήρια.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η Νομική Σύμβουλος του Δήμου Χρυσαυγή Τσαρούμη-Παπαγεωργίου, η οποία αναφέρθηκε στα όσα έχουν προηγηθεί και που οδήγησαν στις δικαστικές διαμάχες. Η ίδια κάνει μία ύστατη έκκληση προς τη ΔΕΥΑ Ναυπλίου να πληρώσει τα οφειλόμενα, αλλιώς δηλώνει πως θα προβεί σε κατασχέσεις, όπως ορίζουν οι σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

«Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να δοθούν τα λεφτά γιατί η ΔΕΥΑΑΡ-Μ δεν είναι ευαγές ίδρυμα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπόσος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Η φάση έχει καταντήσει ΕΕ-Ελλάδα μνημονίων. Γιατί περιμέναμε να πάνε στο Θεό τα χρέη για να τους τα ζητήσουμε; Θα φυτρώνανε λεφτόδεντρα;
    Είναι όπως όταν ένα δόντι θέλει σφράγισμα: καλύτερο απο πριν ΔΕΝ γίνεται αλλά μόνο χειρότερο με τη μέρα!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis