home design 800x400
home design 1170Χ320

Λύτρωση για τους κατοίκους σε Τολό και Ασίνη – Ευχάριστα τα νέα από τη ΔΕΥΑΝ

Προχωρά η αντικατάσταση τμήματος του κεντρικού αγωγού υδροδότησης επί της επαρχιακής οδού Ναυπλίου – Τολού, ενώ θα επιδιορθωθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν και με την οδική ασφάλεια.
Ιούνιος 2021 στο Τολό

Λύτρωση για τους κατοίκους σε Τολό και Ασίνη, καθώς η ΔΕΥΑ Ναυπλίου ανακοίνωσε πως προχωρά στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το έργο «Συντήρηση-αποκατάσταση δικτύου ύδρευσης Δήμου Ναυπλιέων (κόμβος Αγίας Ελεούσας-Λευκάκια)». Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 560.000 ευρώ.

Σκοπός του έργου είναι η αντικατάσταση τμήματος του κεντρικού αγωγού υδροδότησης επί της επαρχιακής οδού Ναυπλίου – Τολού, καθώς και τμήματος του δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης για την υδροδότηση των παρακείμενων οικιών.

Το έργο θα εξυπηρετήσει έναν πολύ σημαντικό στόχο, αυτόν της απρόσκοπτης υδροδότησης του πρώην Δήμου Ασίνης. Παράλληλα θα επιδιορθωθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν και με την οδική ασφάλεια.

Η κίνηση αυτή έρχεται μία εβδομάδα μετά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με το Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, κατά την οποία οι επαγγελματίες είχαν τονίσει ότι «θα στηρίξουν κάθε κίνηση της ΔΕΥΑΝ να εισπραχθούν τα χρωστούμενα όμως ταυτόχρονα περιμένουν να ολοκληρωθούν άμεσα τα έργα που μας έχουν υποσχεθεί (αλλαγή καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων στο Τολό, κατασκευή νέου αγωγού από Αγ. Ελεούσα, αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕ Ασίνης)».

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Και μετά θα πληρώσουν, ε; Να το δούμε και να μη το πιστέψουμε!

    1. Ναυπλιωτης

      Μην πέφτετε τόσο εύκολα θύμα της πολιτικής προπαγάνδας.
      Διότι αν ίσχυε ότι το Τολο δεν πλήρωνε θα είχαν ήδη δείξει στοιχεία για να τους ρεζιλέψουν.

  2. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕΝΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΜΑΣΤΕ! 🙂
    ΤΟ ΛΑΪΚΙΖΕΙΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΦΕΙΝ
    Αφού η πολιτική ελίτ φοβάται ν’αντιμετωπίσει κατάματα το πρόβλημα, αρμόζει σε έναν ικανό τοπικό δημοσιογράφο να κάνει επιτόπου ρεπορτάζ και να ζητήσει, όπως έχει δικαίωμα, από τον οργανισμό διαχείρισης υδάτων του Δήμου την ονομαστική κατάσταση όλων των πελατών και να δημοσιεύσει την λίστα των χρεών. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ποιοι είναι οι καλοπληρωτές και ποιοι είναι οι κακοπληρωτές που δημιουργούν το διαχειριστικό πρόβλημα στον Δήμο. Αυτά δεν είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα άλλωστε, είναι δημόσια στοιχεία που μπορούν να δημοσιευτούν. Έτσι και η “φιλελεύθερη αγορά” θα αποκτήσει πραγματικό νόημα, δείχνοντας στους ίδιους τους δημότες ποιοι συμπολίτες είναι κύριοι και συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και ποιοι όχι.
    Όσο η πολιτική θα κωφεύει και θα παραμένει αδρανής στο πρόβλημα φοβούμενη το πολιτικό κόστος των επιλογών της, η Τέταρτη εξουσία καλείται να αναπληρώνει το κενό διαφάνειας.
    Συγχαρητήρια πάντως στον δήμαρχο Ναυπλιέων που είχε το θάρρος να δημοσιεύσει την ουσία του προβλήματος, θέτοντας τις δημοτικές παρατάξεις και τους συμβούλους προ των ευθυνών τους.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis