home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Ναύπλιο: Ανοίγει και πάλι το κολυμβητήριο μετά την ετήσια συντήρηση

Ποιες επισκευές έγιναν τα τελευταία χρόνια στο κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης και των αναγκαίων επισκευών, το κολυμβητήριo Nαυπλίου θα λειτουργήσει και πάλι από τις 28 Φεβρουαρίου. Οι συντηρήσεις διήρκεσαν ακριβώς τέσσερις εβδομάδες όπως ήταν το χρονοδιάγραμμα.

Τα τελευταία 5 χρόνια έγιναν επισκευές και συντηρήσεις στα αποδυτήρια, στην κερκίδα, στον περιβάλλοντα χώρο και στην κολυμβητική δεξαμενή (στεγάνωση, αντικατάσταση πλακιδίων, απομάκρυνση αλάτων).

Επίσης έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό όπως επισκευή των μοτέρ ανακύκλωσης του νερού, επισκευή των φίλτρων και αντικατάσταση της άμμου των φίλτρων, προμήθεια καινούργιων χλωριωτήρων, αντικατάσταση του λέβητα θέρμανσης (με καινούργιο νέας τεχνολογίας ώστε να εξοικονομείται ενέργεια), επισκευή καυστήρων και εναλλακτών και γενική επισκευή και συντήρηση των σωληνώσεων.

Ακόμα πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή της μικρής πισίνας εκμάθησης με ολική αντικατάσταση της μόνωσης, επισκευή της υπερχείλισης και αντικατάσταση των πλακιδίων.

Η προμήθεια ισοθερμικού καλύμματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είχαν ως αποτέλεσμα την επαναφορά του κολυμβητηρίου σε συνθήκες πλήρους λειτουργίας καθ’ όλο το έτος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button