home design 800x400
home design 1170Χ320

Σπάρτη: Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και άλλοι δύο συνελήφθησαν για το κυνοκομείο – κολαστήριο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος διέταξε να εκκινήσουν σχετικές διαδικασίες – Πρώην αστυνομικός ο αντιδήμαρχος.
Δημοτικό κυνοκομείο Σπάρτης (6)

Οι καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά και φρικτούς θανάτους ζώων που κρατούνταν στο κυνοκομείο- κολαστήριο της Σπάρτης, είχαν ως αποτέλεσμα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος να εκκινήσει σχετικές διαδικασίες και μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, να γίνουν τρεις συλλήψεις μεταξύ αυτών, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρικάκος:

«Μετά από καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά κατά ζώων στα δύο δημοτικά κυνοκομεία της Σπάρτης διέταξα την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας. Έγιναν τρεις συλλήψεις. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, πρώην αστυνομικός.

Για το θέμα επικοινώνησε μαζί μου και ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Γρηγόρης Δημητριάδης, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον.

Ο σεβασμός των αδέσποτων ζώων είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, πόσο μάλλον των αρμοδίων αρχών και των υπευθύνων. Ο νόμος είναι νόμος και τηρείται από όλους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis