home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνίαFeatured

Άγρια δολοφονία στο Πεταλίδι: Πατέρας και γιοι σκότωσαν 73χρονο για οικονομικές διαφορές

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο, αλλά και ίχνη στραγγαλισμού.

Ολόκληρη οικογένεια εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία ενός 73χρονου που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο χωράφι του στην περιοχή Τζάνε της Δημοτικής Ενότητας Πεταλιδίου του δήμου Μεσσήνης και ενώ είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Ως δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος φέρονται ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του ηλικίας 39 και 38 χρόνων, οι οποίοι είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα, πράγμα που γνώριζαν όλοι στο χωριό και αυτό διευκόλυνε την Αστυνομία να φτάσει στα ίχνη τους. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, πατέρας και γιοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και φέρονται να έχουν ομολογήσει τη δολοφονία του 73χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε από ένα συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε.

Ο ιατροδικαστής που έκανε επιτόπια αυτοψία διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο, αλλά και ίχνη στραγγαλισμού. Μάλιστα, συμπέρανε ότι οι δολοφόνοι του έδωσαν και την χαριστική βολή χτυπώντας τον με ένα εργαλείο, πιθανότατα “κάβουρα”, που δεν έχει βρεθεί ακόμη και η έρευνα στις ιδιοκτησίες τους συνεχίζεται.

Ο 68χρονος και τα παιδιά του ισχυρίστηκαν ότι λογομάχησαν με το θύμα για τις οικονομικές διαφορές που είχαν και ότι ο 73χρονος τους επιτέθηκε πρώτος. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι πήγαν και οι τρεις μαζί να τον βρουν στο χωράφι του, δείχνει τις προθέσεις τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button