home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων εκφράζει τη θλίψη του

Τι αναφέρει για το θάνατο του προέδρου της Μιδέας Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Nαυπλιέων, σήμερα Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, κατά την 7η κατεπείγουσα συνεδρίασή του, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αείμνηστου Παπαγεωργόπουλου Δημητρίου του Ιωάννη, επί σειρά ετών Προέδρου της Κοινότητας Μιδέας, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Ψήφισμα:

  1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του αείμνηστου Παπαγεωργόπουλου Δημητρίου του Ιωάννη, επί σειρά ετών Προέδρου της Κοινότητας Μιδέας, ο οποίος υπήρξε ένας άνθρωπος που αγάπησε τον τόπο του, τον οποίο υπηρέτησε με ευθύνη, τίμησε τον Δήμο και την κοινωνία μας με την προσφορά του.
  2. Διατυπώνει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά του.
  3. Αντιπροσωπεία του Δημ. Συμβουλίου θα παραβρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί στον Ι.Ν Τιμίου Προδρόμου στην Κοιν. Μιδέας , σήμερα Παρασκευή 18-2-2022 και ώρα 14:00.
  4. Δωρεά χρηματικού ποσού θα γίνει προς τιμήν του εκλιπόντος στο κοινωφελές ίδρυμα « Οίκος Ευγηρίας-Πρόνοια Μαρίας Κ.Ράδου».
  5. Να δημοσιευτεί το παρόν στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον Τύπο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button