home design 800x400
home design 1170Χ320

Αυτές τις απόκριες θα φάνε τζάμπα σουβλάκια όσοι είναι στο Ναύπλιο

Όλα είναι έτοιμα από το δήμο για να τσικνίσει όλη η πόλη δωρεάν
Σουβλάκια

Σουβλάκια παντού θα ψήσει ο δήμος Ναυπλιέων στο «πλαίσιο του εθιμοτυπικού εορτασμού των Απόκρεω», όπως αναφέρει η σχετική απόφαση υποχρέωσης που υπογράφηκε την Παρασκευή με θέμα την «Προμήθεια σουβλακίων».

Όπως ανακοινώθηκε άλλωστε, ο δήμος προσανατολίζεται για τις απόκριες «με λογική, σύνεση και υπευθυνότητα, ώστε οι Απόκριες να περιοριστούν σε συμβολικές δράσεις».

Η πόλη, όπως φαίνεται θα τσικνίσει δωρεάν, αφού ήδη εγκρίθηκε η δαπάνη και διατίθεται πίστωση ύψους 4.000,00 ευρώ για να γίνει η προμήθεια σε σουβλάκια.

Να σημειωθεί ότι με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές για τις προμήθειες και τις υπηρεσίες, που αφορούν σε «Υπηρεσίες εορταστικού στολισμού και αποστολισμού», «Υπηρεσίες θεάματος με Ξυλοπόδαρους», «Παρουσίαση φωτιστικού θεάματος με προβολή φωτιστικών εφέ με αποκριάτικα θέματα», «Υπηρεσίες ανασχεδιασμού και τροποποίησης της μορφής και των κουστουμιών», «Προμήθεια αποκριάτικου Στολισμού» και «Προμήθεια σουβλακίων».

“Σεβόμενοι την δημόσια υγεία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συγχρόνως κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου και του τόπου μας να γιορτάσει τις Aπόκριες” ο δήμος έχει ανακοινώσει εδώ και ημέρες ότι “έχει προβεί στον σχεδιασμό επιλεκτικών δράσεων οι οποίες θα συμβολίζουν την ταυτότητα της πόλης του Ναυπλίου αλλά και του Δήμου γενικότερα με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στα παιδιά”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis