home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Τί λέει ο κοσμήτορας Ν. Ζαχαριάς για την παρενόχληση φοιτητριών και φοιτητών

Ζητά από τη Σύγκλητο άμεση, παραδειγματική και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης
panepistimio nafpliou

Άμεση, παραδειγματική και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης για τις «καταγγελίες περί παρενόχλησης φοιτητριών και φοιτητών του Πανεπιστημίου μου από συνάδερφο Τμήματος της πόλης του Ναυπλίου», ζητά με δήλωσή του ο κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νίκος Ζαχαριάς.

Νίκος Ζαχαρίας, κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
ΦΩΤΟ: eleftheriaonline

Μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και τις δηλώσεις που έγιναν χθες από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιο Κατσή και τον πρώην υφυπουργό Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου, ο κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, δήλωσε στην eleftheriaonline :

“Εκφράζω την λύπη μου για τις καταγγελίες περί παρενόχλησης φοιτητριών και φοιτητών του Πανεπιστημίου μου από συνάδερφο Τμήματος της πόλης του Ναυπλίου, και εκφράζω την απορία μου γιατί δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση στην χθεσινή (17/2) Συνεδρίαση της Συγκλήτου. Εκτιμώ ότι πιθανά έγινε εκ παραδρομής, αλλά ως Κοσμήτορας και μέλος της Συγκλήτου αναμένω άμεσες και εντός της ημέρας ενέργειες από την Διοίκηση του Ιδρύματος. Παράλληλα εκφράζω την στεναχώρια μου για τον σκανδαλισμό των συμπολιτών μας που μας εμπιστεύονται τους οικείους τους για τις σπουδές τους και είμαι σίγουρος ότι η διαλεύκανση θα είναι άμεση, παραδειγματική και σε βάθος”.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση και αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Να σημειωθεί ότι από κύκλους που γνωρίζουν τον καθηγητή εκφράζεται και η άποψη ότι πρόκειται για σκευωρία και πως ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φοιτητές και ότι μέχρι σήμερα κανένας φοιτητής δεν έχει παραπονεθεί στη Σύγκλητο για ανάρμοστη συμπεριφορά.  

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis