home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία- Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας

Συνελήφθη ένα άτομο, αναζητείται ακόμα ένας και άγνωστοι συνεργοί

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Μεσσηνία- Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας
Ιντερνετική ληστεία

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελλήφθη, καθώς ένας ακόμη 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητήται, και άγνωστοι συνεργοί τους, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού), την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 23χρονο προχθές (12.2.2022) το βράδυ, στη Μεσσήνη και τον συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν και όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων καθώς και η ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του. ΄

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis