home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΟικονομίαΕλλάδα

Παρατάσεις για επίδομα θέρμανσης, μεταβίβαση ακινήτων και ρύθμιση δόσεων για τα χρέη από την πανδημία

Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η στήριξη των πολιτών, δηλώνει το Υπουργείο Οικονομικών

Τη διευκόλυνση των πολιτών εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν αποφάσισε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνοντας τρεις παρατάσεις προθεσμιών.

Συγκεκριμένα παρατείνονται:

-Ως τις 15 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο 2021-2022.

-Ως τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση των 36 και των 72 δόσεων για τα χρέη που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

-Ως τις 31 Μαρτίου η σύνταξη των συμβολαιογραφικών συμβολαίων, με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ίσχυαν ως τις 31 Δεκεμβρίου 2021,για όσους έχουν υποβάλει δηλώσεις γονικής παροχής, δωρεάς και μεταβίβασης ακινήτων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Για το ζήτημα αυτό αναμένεται εντός των επομένων ημερών η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία.

«Παρά την πανδημία και τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, η Κυβέρνηση συνεχίζει να έχει ως άμεση προτεραιότητα – και να το επιβεβαιώνει με πράξεις – τη μείωση των φόρων και τη στήριξη και τη διευκόλυνση των πολιτών», τονίζει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Οικονομικών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button