home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Άρχισε να πέφτει το πρώτο χιόνι

Κατάλευκες και οι Μυκήνες από νωρίς

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Άρχισε να πέφτει το πρώτο χιόνι
Άργος χιόνια 1 780x470

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους πάνω και από την πόλη του Άργους ντύνοντας σε λευκό χιτώνα το κάστρο της Λάρισας και επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις πως η «Ελπίδα» θα βάλει στον πάγο όλη τη χώρα.

Από νωρίς ήδη κατάλευκες ήταν και οι Μυκήνες.

Αυξημένη προσοχή απαιτείται πλέον στις μετακινήσεις καθώς υπενθυμίζεται ότι από χτες η Πολιτική Προστασία έχει κάνει ισχυρή σύσταση για κυκλοφορία των πολιτών μόνο σε επείγουσες καταστάσεις μιας και ο χιονιάς θα είναι σφοδρότερος τις επόμενες ώρες.

Άργος χιόνια 2
Φωτό: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αν πάντως είναι απόλυτα απαραίτητο να μετακινηθείτε με το όχημά σας τις επόμενες ώρες και κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης μην ξεχάσετε να  ανάψετε τα φώτα ομίχλης του αυτοκινήτου σας για να έχετε καλή ορατότητα και να σας βλέπουν οι άλλοι οδηγοί, να μειώσετε την ταχύτητά σας και να αποφεύγετε να κάνετε απότομες κινήσεις. Ελέγχετε προσεκτικά το δρόμο αν έχει πάγο και κρατήστε μεγάλη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» δείχνει τα δόντια της και οι δυσοίωνες προβλέψεις λένε πως θα είναι η χειρότερη της τελευταίας 100ετίας.

Άργος χιόνια 1
Φωτό: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis