home design 800x400
home design 1170Χ320

Στο πλευρό του Βασιλόπουλου οι Γιατροί

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στο πλευρό του Βασιλόπουλου οι Γιατροί
Νοσοκομείο Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει το περιστατικό επίθεσης που καταγράφηκε στο χώρο της Ν.Μ.Ναυπλίου και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Βασιλόπουλο. Η επίθεση έγινε με αφορμή παρατήρηση που δέχθηκε συνοδός-επισκέπτης στο χώρο του νοσοκομείου, λόγω μη τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας. 

Όπως τονίζει το ΔΣ του συλλόγου: Είναι αδιανόητο να μην τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι απαραίτητα για την προστασία μας απέναντι στην COVID-19, ειδικά σε χώρους όπως τα νοσοκομεία.

Από την αρχή της πανδημίας, όλοι μαζί και καθένας από εμάς ξεχωριστά, καλούμαστε να διαχειριστούμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Η επικινδυνότητα μιας κατάστασης είναι ανεξάρτητη από το τι εμείς νομίζουμε, πιστεύουμε ή αισθανόμαστε γι’ αυτήν. Η πανδημία του SARS-CoV-2 είναι μια ευκαιρία να συνεισφέρουμε έμπρακτα, να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη, να νοιαστούμε, να σεβαστούμε και να εμπιστευτούμε τον άνθρωπο, την επιστήμη και τους θεσμούς. Η πανδημία είναι ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο εύθραυστη, ευάλωτη και πολύτιμη είναι η ζωή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis