home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ζητούν την παραίτηση του Πανοβράκου

Προαναγγελθέν γεγονός η Αλλαγή Πορείας της Νέας Αρχής

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Ζητούν την παραίτηση του Πανοβράκου
panobrakos giolas

Να παραιτηθεί από επικεφαλής της “Νέας Αρχής” ο Γιώργος Πανοβράκος ζητούν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Λυκοσκούφης και Νίκος Κοντός: “

Πριν περίπου έναν χρόνο (20-11-2020) διαχωρίσαμε τη θέση μας από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ (με την οποία και εκλεχτήκαμε δημοτικοί σύμβουλοι) δηλώνοντας ότι «δεν γνωρίζουμε τις στοχεύσεις του επικεφαλής».

Οι στοχεύσεις όμως αυτές ήταν σε μας ορατές από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας. Αυτές ακριβώς τις στοχεύσεις προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε και να αποφύγουμε με αλλεπάλληλες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις με τον επικεφαλής. Εις μάτιν….

Παρόλη την υπεροχή των απόψεών μας τόσο σε επίπεδο επιχειρημάτων όσο και σε αυτό των ενδοπαραταξιακών αριθμητικών συσχετισμών δεν υπήρξε καμία διάθεση συνεννόησης.

Έσχατη αντίδραση μας ήταν ανεξαρτητοποίηση μας από την παράταξη με την οποία εκλεχτήκαμε, από την ΠΑΡΑΤΑΞΗ μας.

Το πράξαμε πρώτα απ’ όλα σεβόμενοι τη ψήφο των δημοτών του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Το πράξαμε ώστε να μην συμβάλλουμε στην απροκάλυπτα εκτυλισσόμενη εδώ και καιρό σύμπραξη με τις καθ’ όλα αντίθετες προς τις αρχές μας και τις θέσεις μας πρακτικές της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Καμπόσου.

Πρακτικές τις οποίες έσπευσε να υιοθετήσει πειθήνια και ο Γιώργος Πανοβράκος αψηφώντας και αλλοιώνοντας κάθε σημείο των καταστατικών αρχών της παράταξής μας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και προσπαθώντας να αντιδράσει στην ανεξαρτητοποίηση μας ζητούσε τις παραιτήσεις μας.

Προχθές, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος εκπροσωπεί μόνο το σαρκίο του, χωρίς να ερωτηθεί κανένα μέλος της παράταξης, ανακοίνωσε και την επίσημη σύμπραξη της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ με την παράταξη του δημάρχου. Με την παράταξη της οποίας οι πρακτικές, το ύφος και η νοοτροπία δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες και τις ιδέες των μελών της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ δεν πίστεψε ποτέ στις αρχές της παράταξης που του έκανε την τιμή να τον δεχθεί ως επικεφαλής και να τον εκλέξει «σίγουρο» δημοτικό σύμβουλο (χωρίς σταυρό προτίμησης).

Τον καλούμε λοιπόν τουλάχιστον να μείνει πιστός σε αυτά που ζητούσε πέρσι από εμάς.

Να παραιτηθεί!!!

Αρκετά πρόσφερε με τη δράση του.

Να παραιτηθεί και να αφήσει χώρο στα μέλη της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ να εκφραστούν όπως αυτά ξέρουν.

Υ.Γ. Οι μέρες αυτές στην περιοχή μας είναι βροχερές, οι σταγόνες όμως δεν πέφτουν μόνο από τον ουρανό….”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis