Home design
home design

Άργος: Συμμαχούν Πανοβράκος και Καμπόσος

Η «Νέα Αρχή» συμπράττει με την «Αλλαγή Πορείας».

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Συμμαχούν Πανοβράκος και Καμπόσος
Γιώργος Πανοβράκος εκλογικό κέντρο

Η Νέα Αρχή ανακοίνωσε πως συμπράττει με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας» σε μια κίνηση για την βέλτιστη αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Μετά την προσχώρηση των Χάρη Νενεκούμη και Γιώργου Δελογιάννη στην «Αλλαγή Πορείας», η παράταξη του δημάρχου ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο.

Η σύμπραξη των δύο παρατάξεων κρίθηκε αναγκαία στα πλαίσια της κοινής πεποίθησης για συστράτευση (διατηρώντας παράλληλα τις αρχές και την αυτονομία έκφρασης) όλων, προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια, δράσεις και προγράμματα που ήδη έχουν τεθεί σε τροχιά υλοποίησης από τη σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών. Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος δεσμεύεται να εκλεγεί για το δεύτερο μισό της δημοτικής περιόδου ένας δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από την παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προκειμένου να μπορεί να έχει ενεργή συμμετοχή στα δύο αυτά σπουδαία συλλογικά όργανα.

Με την σύμπραξη θα δοθεί η ώθηση για μια νέα, ανοδική, αναπτυξιακή πορεία. Με αίσθημα ευθύνης έναντι της προόδου του Δήμου Άργους Μυκηνών, η συστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου κρίνεται ως απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis