home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ατελείωτες ουρές, μεγάλη αναμονή και γκρίνια για ένα rapid test (Φωτογραφίες)

Συνωστισμός στο Κέντρο Νεότητας και στα φαρμακεία από το πρωί – Πολλοί, είτε έχουν συμπτώματα, είτε ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
Ουρές rapid test στο Ναύπλιο 20220103

Ατελείωτες ουρές, μεγάλη αναμονή και γκρίνια για ένα rapid test από τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ναύπλιο. Ο συνωστισμός του κόσμου στο Κέντρο Νεότητας και στα φαρμακεία είναι μεγάλος, με την αγωνία παράλληλα του κόσμου να έχει χτυπήσει κόκκινο, και την παραλλαγή Όμικρον να έχει εκτοξεύσει στα ύψη τα κρούσματα κορωνοϊού.

Εκατοντάδες είναι οι πολίτες και στο Άργος και σε όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου, που περιμένουν για ώρες στις ουρές για να κάνουν rapid test σε φαρμακεία, κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και διαγνωστικά κέντρα. Πολλοί από αυτούς είτε έχουν συμπτώματα, είτε ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ουρές rapid test στο Ναύπλιο 20220103
ΦΩΤΟ: anagnostis
Ουρές rapid test στο Ναύπλιο 20220103
ΦΩΤΟ: anagnostis

Την ίδια ώρα δεν λείπει και η γκρίνια, αφού αρκετοί είναι αυτοί, που δεν θα προλάβαιναν να κάνουν το test. Οικογένειες με παιδιά αλλά και πάρα πολλοί νέοι είναι όσοι περιμένουν για να ελεγχθούν με τη διενέργεια rapid test. Αρκετοί, όπως λένε, ήρθαν προληπτικά προκειμένου να είναι σίγουροι ότι δεν νοσούν. Το ίδιο έγινε και τις προηγούμενες ημέρες, με ανθρώπους να περιμένουν υπομονετικά στις ουρές.

Ουρές rapid test στο Ναύπλιο 20220103
ΦΩΤΟ: anagnostis

Εντωμεταξύ, οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για το αποτύπωμα των ρεβεγιόν, την ώρα που η Όμικρον επελαύνει στη χώρα εκτοξεύοντας στα ύψη τα κρούσματα.

Οι ατελείωτες ουρές και ο συνωστισμός στις δομές που γίνονται τα rapid teat στην Αργολίδα και τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας, αλλά και στα φαρμακεία υπήρχαν μέχρι αργά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis