home design

Κόκαλο ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν συνάντησε τον δικηγόρο του στις φυλακές Τρίπολης! Τι συνέβη

Συνθήκες Σιβηρίας καταγγέλλει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για το επισκεπτήριο στις φυλακές.

Γενέθλια είχε στις 31 Δεκεμβρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης και φέτος ήταν πολύ μοναχικά, αφού τα πέρασε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Τριπόλεως, όπου κρατείται. Την ίδια ώρα, ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος καταγγέλλει άθλιες συνθήκες κράτησης μέσα στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο κ. Δημητρακόπουλος περιέγραψε τις άθλιες συνθήκες που βίωσε ο ίδιος, όταν πήγε να επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές, καθώς στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Κάνει λόγο για καταστάσεις Σιβηρίας. Ο δικηγόρος θεωρεί απαράδεκτο να επικρατούν αυτές οι συνθήκες σε φυλακές της Ελλάδας που καθιστούν το έργο του συνηγόρου κάθε φυλακισμένου δύσκολο και τη ζωή των κρατουμένων ανυπόφορη.

Κάθε φυλακισμένος δικαιούται αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες κράτησης. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και πάντα αλλά όπως γράφει και ο Κώστας Βαξεβάνης «βρε παιδιά αυτό το ρεπορτάζ που είχε κάνει ο Σρόιτερ για τις φυλακές Τριπόλεως και την παράσταση του φερόμενου παιδοβιαστή Λιγνάδη τι απέγινε; Αυτό που ζούμαρε στα λαζάνια με το κοκκινιστό κοτόπουλο και έβγαζε λόγους για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή; Μη μου πείτε πως ήταν ψεύτικα όλα και για άλλο σκοπό έγινε η εκπομπή; Δεν θέλω να μου είστε κακοπροαίρετοι!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version