home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόκαλο ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν συνάντησε τον δικηγόρο του στις φυλακές Τρίπολης! Τι συνέβη

Συνθήκες Σιβηρίας καταγγέλλει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για το επισκεπτήριο στις φυλακές.
Φυλακές Τρίπολης

Γενέθλια είχε στις 31 Δεκεμβρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης και φέτος ήταν πολύ μοναχικά, αφού τα πέρασε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Τριπόλεως, όπου κρατείται. Την ίδια ώρα, ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος καταγγέλλει άθλιες συνθήκες κράτησης μέσα στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο κ. Δημητρακόπουλος περιέγραψε τις άθλιες συνθήκες που βίωσε ο ίδιος, όταν πήγε να επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές, καθώς στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Κάνει λόγο για καταστάσεις Σιβηρίας. Ο δικηγόρος θεωρεί απαράδεκτο να επικρατούν αυτές οι συνθήκες σε φυλακές της Ελλάδας που καθιστούν το έργο του συνηγόρου κάθε φυλακισμένου δύσκολο και τη ζωή των κρατουμένων ανυπόφορη.

https://www.youtube.com/watch?v=4l-5_d3_Jts&ab_channel=Zappitshow

Κάθε φυλακισμένος δικαιούται αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες κράτησης. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα και πάντα αλλά όπως γράφει και ο Κώστας Βαξεβάνης «βρε παιδιά αυτό το ρεπορτάζ που είχε κάνει ο Σρόιτερ για τις φυλακές Τριπόλεως και την παράσταση του φερόμενου παιδοβιαστή Λιγνάδη τι απέγινε; Αυτό που ζούμαρε στα λαζάνια με το κοκκινιστό κοτόπουλο και έβγαζε λόγους για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή; Μη μου πείτε πως ήταν ψεύτικα όλα και για άλλο σκοπό έγινε η εκπομπή; Δεν θέλω να μου είστε κακοπροαίρετοι!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis