home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Αχρείαστο να ‘ναι»…αλλά ευπρόσδεκτο

«Μία όαση στην οικονομική και υγειονομική κρίση» η Δωρεά Ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο «Αχρείαστο να ‘ναι»…αλλά ευπρόσδεκτο
ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΙΑΤΟ 05

Με μια κίνηση υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς έκλεισε το 2021 για τον δήμο Σικυωνίων και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας της ευρύτερης περιοχής. Η κυρία Λένα Παμπούκη δώρισε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, καθώς και άλλον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενισχύοντας εμπράκτως την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κιάτου και τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει στην ακτίνα αρμοδιότητάς του. Η δωρεά έγινε στη μνήμη των γονέων, του συζύγου και των παιδιών της κυρίας Παμπούκη και ειδικά για το ασθενοφόρο περιλαμβάνει τον δεσμευτικό όρο να ανήκει μεν στο στόλο του ΕΚΑΒ αλλά να έχει αποκλειστική έδρα το Κιάτο.

ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΙΑΤΟ 01

Στην λιτή τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ο οποίος, εκπροσωπώντας τόσο το δήμο όσο και την τοπική κοινωνία, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην δωρήτρια.

ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΙΑΤΟ 03

«Ο δήμος» τόνισε ο Σπύρος Σταματόπουλος «θα τιμήσει αυτή την προσφορά σας στην τοπική κοινωνία, όπως κάνουμε με όλους τους δωρητές και ευεργέτες, όταν βέβαια το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες», συμπλήρωσε. Αναφερόμενος στο αντικείμενο της δωρεάς ο δήμαρχος Σικυωνίων τόνισε ότι είναι «υψίστης σημασίας για το Κέντρο Υγείας Κιάτου και για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας».

ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΙΑΤΟ 06

Επιπλέον ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα πολλά και διαφορετικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, για την επίλυση των οποίων «προσπαθούμε» είπε, «και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας να τα λύσουμε», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υγειονομική κρίση στην οποία βρίσκεται όλος ο κόσμος υπογραμμίζοντας ότι «είπαμε ότι ξεπεράσαμε την οικονομική κρίση όμως την ξαναβρήκαμε μπροστά μας, ως συνέπεια της υγειονομικής κρίσης και αυτή η δωρεά μέσα σ’ αυτή την υγειονομική και οικονομική κρίση είναι όαση για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην τοπική κοινωνία. Συγχαρητήρια και πάλι» είπε ο Σπύρος Σταματόπουλος απευθυνόμενος στην κυρία Λένα Παμπούκη «εύχομαι να ακολουθηθεί το παράδειγμά σας» και κατέληξε χαριτολογώντας για το ασθενοφόρο «αχρείαστο να ‘ναι»!

ΔΩΡΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΚΙΑΤΟ 02

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis