home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Παναγιώτης Νίκας εγκαινιάζει τη νέα είσοδο στη Σπάρτη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα έρθει σε Ναύπλιο και Νέα Κίο για τον εορτασμό των Θεοφανείων, εφόσον αυτοί τελικά γίνουν.
Πάει για ρεκόρ GUINNESS η Σπάρτη

Σειρά επισκέψεων θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί τη δομή μεταναστών στην Κόρινθο.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης θα επισκεφθεί το Γηροκομείο Σπάρτης ενώ θα παραστεί και στα εγκαίνια της νέας εισόδου της λακωνικής πρωτεύουσας τα οποία θα λάβουν χώρα στις 11:00, στην αρχή του έργου – πλησίον της εισόδου του ΚΤΕΛ Λακωνίας.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Παραλλαγή Επαρχιακής Οδού 4 στο Τμήμα «Σπάρτη – Πλατάνα – Σκούρα» που δημιουργεί τη νέα είσοδο της Σπάρτης από τα ανατολικά. Συνδέει την πόλη με την περιοχή ανατολικά του ποταμού Ευρώτα και με την παρακαμπτήρια οδό «Σπάρτη – Σκούρα – Πυρί» καθώς και μέσω της παρακαμπτήριας με τον οδικό άξονα «Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο».

Ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 6.233.196€ που έγινε με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκή Ένωσης μέσα από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Το κατασκευάζει η εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Τέλος, έγινε γνωστό, ότι κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα παραστεί στις εκδηλώσεις που -τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων- θα λάβουν χώρα στο Ναύπλιο και στη Νέα Κίο, εφόσον αυτές τελικά διεξαχθούν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis