home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το νέο έτος ας γίνει μια καινούργια αρχή με το ημερολόγιο του Καλλιτεχνικού Σχολείου Προσύμνης

Οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου το εύχονται μέσα από την καρδιά τους και οι ζωγραφιές τους ενδυναμώνουν τις ελπίδες μας για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο
καλλιτεχνικό σχολειο Προσύμνης 1 inpixio

Σε μια περίοδο, όπου οι δήμοι «τσιγκουνευτήκαν» την έκδοση ημερολογίου για τους δημότες τους οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας στην Προσύμνη ζωγράφισαν με κέφι τα έργα τα οποία κοσμούν το εξώφυλλο και τις σελίδες του ημερολογίου τους για το έτος 2022.

καλλιτεχνικό σχολειο Προσύμνης 2

Θέλουν με αυτό το ημερολόγιο να σας ευχηθούν Καλή Χρονιά, υγεία, ευτυχία και προκοπή. Το νέο έτος ας είναι μια καινούργια αρχή για κάθε καλό που προδοκούμε.

καλλιτεχνικό σχολειο Προσύμνης 3

Το νεοσύστατο Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί  από φέτος ως το 9ο Καλλιτεχνικό Σχολείο της Ελλάδας και το πρώτο το οποίο ιδρύθηκε στην περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι δημόσιο σχολείο δευτεροβάθμιας γενικής εκπαίδευσης με διευρυμένο πρόγραμμα και με έμφαση στις Καλές Τέχνες. Βρίσκεται στη Προσύμνη του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ως υπερτοπικό – διαδημοτικό σχολείο το οποίο είναι, δέχτηκε μαθητές από τους περισσότερους δήμους του νομού Αργολίδας. Φέτος το Σχολείο λειτουργεί με ένα μόνο τμήμα της πρώτης τάξης Γυμνασίου. 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis