home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Σε δημοτικό συμβούλιο η μετακίνηση του πνευμονολόγου – Στήριξη Χρόνη σε Κωστούρο

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων πήρε θέση για τη μετακίνηση του γιατρού, χαρακτηρίζοντάς την μη αποδεκτή ενέργεια και εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για το νοσοκομείο
Η χειρουργική κλινική Ναυπλίου στο 7ο Συνέδριο Επούλωσης τραυμάτων και ελκών

Στην έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προχωρά ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος πριν από λίγο επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του πνευμονολόγου από το Ναύπλιο στην Κόρινθο, χαρακτηρίζοντάς την μη αποδεκτή ενέργεια και εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για το νοσοκομείο Ναυπλίου.

«Η μετακίνηση του μοναδικού πνευμονολόγου της Αργολίδας στην Κόρινθο με τις υπάρχουσες επιδημιολογικές συνθήκες και την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον είναι μια εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για το νοσοκομείο μας και ειδικότερα για την κλινική Covid», σημειώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Και προσθέτει: «Ενημερώθηκα σχετικά από τον αναπληρωτή διοικητή Θοδωρή Βασιλόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο αύριο το πρωί θα πάρει θέση για την μη αποδεκτή αυτή ενέργεια».

Ο πρώτος που σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του δημάρχου Ναυπλιέων ήταν ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης: «Η Επίδαυρος είναι δίπλα σας Dimitris Kostouros σε οποιαδήποτε υποβάθμιση της υγείας στην Αργολίδα! Ήδη έχουμε διαμαρτυρηθεί για υποβάθμιση της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και δηλώνουμε δυναμικά παρόντες στην υποβάθμιση και του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Είναι πάγια απόφαση μας και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis