home design 800x400
home design 1170Χ320

Δημήτρης Κωστούρος: Στο Δήμο Ναυπλιέων δημιουργούμε τα σχολεία του μέλλοντος

Τι είπε ο δήμαρχος Ναυπλιέων για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δημήτρης Κωστούρος

Εγκρίθηκε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ναυπλιέων για το 2022. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, πρόκειται για «ένα πρόγραμμα απολύτως ρεαλιστικό και πολύ προσεχτικά σχεδιασμένο που υπηρετεί τις ανάγκες των συμπολιτών μας και θα βελτιώσει την καθημερινότητα τους».

Και συνεχίζει ο δήμαρχος Ναυπλιέων:

«Στο φετινό τεχνικό πρόγραμμα δώσαμε βαρύτητα σε έργα που αφορούν την κατασκευή και την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, στις αναπλάσεις οδών και δρόμων, στην αναβάθμιση των εμπορικών περιοχών, στην αντιπλημμυρική προστασία του δήμου, στον πολεοδομικό σχεδιασμό του, στη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, στη δημιουργία πολιτιστικών κέντρων, στην κατασκευή έργων αγροτικής οδοποιίας, ασφαλτοστρώσεων δρόμων και αποχετευτικών δικτύων.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις που θα δρομολογηθούν στο Δήμο Ναυπλιέων το 2022 θα εκτελεστούν στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα και με την ίδια απορροφητικότητα με το 2021 δίνοντας όραμα στην προσπάθεια που κάνουμε για ένα καλύτερο Δήμο.

Ως Δημοτική Αρχή η μεγάλη προσοχή στράφηκε και φέτος στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου μας με την εξασφάλιση χώρων για ανέγερση σχολείων, την κατασκευή είτε νέων σχολικών κτιρίων είτε νέων αιθουσών για πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

Στο Δήμο Ναυπλιέων δημιουργούμε τα σχολεία του μέλλοντος. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι με την πολεοδόμηση μέρους του Στρατοπέδου Ζησιμόπουλου θα λύσουμε οριστικά το πρόβλημα που ταλανίζει το δήμο μας και αφορά την έλλειψη χώρων για την στέγαση σχολικών κτιρίων.

Με την μελέτη που σχεδιάσαμε ευελπιστούμε στον οικοδομήσιμο χώρο του να δημιουργήσουμε πρότυπες σχολικές μονάδες για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης προκειμένου τα παιδιά μας να κτίσουν μέσα εκεί το μέλλον τους αλλά και το μέλλον των παιδιών τους. Προχωράμε μπροστά με σχέδιο και όραμα για την κοινωνία μας προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των δημοτών δημοπρατώντας μεγάλα έργα με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας.

Φιλοδοξούμε με τον τρόπο αυτό μέσα από τα έργα και τις πράξεις μας να δώσουμε στο δημόσιο διάλογο την αξία που του αρμόζει ξεπερνώντας όλους εκείνους που με τις αγκυλώσεις του παρελθόντος θέλουν το δήμο μας ουραγό των εξελίξεων.

Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό, η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ θα είναι αντάξια των προσδοκιών όλων μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis