home design 800x400
home design 1170Χ320

Βρήκαν αυτούς που λήστεψαν τον αγρότη στη Δαλαμανάρα – Ανήλικοι οι δράστες

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.
astynomia (2)

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, εξιχνιάστηκε έπειτα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων ημεδαπών, για κλοπή.

Οι τρεις συλλήψεις αφορούν την υπόθεση ληστείας σε βάρος ενός αγρότη στη Δαλαμανάρα, πριν από τρεις μέρες, που συνοδεύτηκε με απειλές κατά της ζωής του παθόντα. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για την περιπέτειά του, περιγράφοντας στιγμή προς στιγμή τι εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κτήμα του, την ώρα που εργαζόταν σε αυτό.

Το συμβάν

Θύμα ληστών έπεσε ένας αγρότης στη Δαλαμανάρα, όταν τρία άτομα τον πλησίασαν στο χωράφι του το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου και τον απείλησαν ζητώντας του χρήματα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους, τη Δευτέρα στις 4:30 περίπου το μεσημέρι, στο κτήμα του, δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες που μιλούσαν Ελληνικά οι οποίοι φορούσαν φούτερ με κουκούλες. Αφού πρώτα κατάφεραν να αποσπάσουν τα κλειδιά από το φορτηγάκι του, στη συνέχεια του επιτέθηκαν λεκτικά και τον οδήγησαν στο όχημα, ζητώντας του να τους δώσει ότι λεφτά είχε πάνω του, αλλιώς θα τον χτυπήσουν και θα κάψουν.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις, οι οποίες κράτησαν αρκετή ώρα, του απέσπασαν περίπου 130 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι του αφού πρώτα προκάλεσαν φθορές στο όχημά του, καθώς του έσπασαν ένα φλας και τον λεβιέ των ταχυτήτων.

Μάλιστα δεν δίστασαν να τον απειλήσουν πως αν δεν τους δώσει τα χρήματα που είχε πάνω του θα του έπαιρναν το αυτοκίνητο.

Ο ίδιος δεν κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία καθώς του πήραν το κινητό πριν προλάβει να το χρησιμοποιήσει, όπως ανέφερε.

Μετά από αρκετές αντεγκλήσεις, λεκτική και σωματική βία που άσκησαν πάνω του, λέγοντας πως θα του σπάσουν τα πόδια με μεταλλικό αντικείμενο και ότι θα τον κάψουν με ένα καμινέτο που είχε μέσα στο όχημα, ο άτυχος αγρότης ουσιαστικά υποχρεώθηκε να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του.

Ο ίδιος έμεινε ψύχραιμος και αυτό τον έσωσε από τα χειρότερα. Ήδη η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το συμβάν και έκανε κάποιες προσαγωγές Ρομά, χωρίς ωστόσο να αναγνωριστεί στο πρόσωπό τους κάποιος από τους δράστες σε πρώτη φάση.

Τελικά οι έρευνες της αστυνομίας καρποφόρησαν και οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν αρμοδίως για να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis