home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚορινθίαΑρκαδίαΜεσσηνίαΑυτοδιοίκησηΛακωνία

Ο Τατούλης έκανε λόγο για καθολική προβοκάτσια και δήλωσε ετοιμοπόλεμος (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου». Τι είπε για σκουπίδια, απολιγνιτοποίηση, Αργολίδα, κ.α.

Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου. Ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε το παρών στις εξελίξεις, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος και η παράταξή του έχουν το ίδιο όραμα που είχαν το 2010 για την Πελοπόννησο και σχέδιο για να προχωρήσει η Περιφέρεια μπροστά. Φυσικά δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για την παρούσα περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Τατούλης έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε στο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, στο brand Μυθική Πελοπόννησος, τη μεταλιγνιτική Μεγαλόπολη κ.α.

Όπως επισήμανε, μεταξύ άλλων: «Το 2019 στήθηκε καθολική προβοκάτσια εναντίον της “Νέας Πελοποννήσου” και έχουν καταρριφθεί για πάντα. Ο γνωστός κοριός ύστερα από 3 – 4 χρόνια, έχει μπει στο αρχείο. Όλοι αυτοί που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, κατέρρευσε το μύθευμα που είχε δημιουργηθεί. Αντιμετωπίσαμε μια έντονη επιθετικότητα, όχι μόνο από τη ΝΔ, αλλά και από τα άλλα κόμματα. Υπήρξε μεθοδευμένη προσπάθεια, προκειμένου να αποστασιοποιηθούν και να φύγουν από την παράταξή μας στελέχη. Αυτό ήταν αποτέλεσμα των γενικότερων κομματικών πιέσεων. Υπήρξαν στελέχη μας που εκβιάστηκαν, αλλά έμειναν όρθια και δεν δέχτηκαν στην πολιτική τους ζωή την οποιαδήποτε παρέμβαση».

Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη Τατούλη:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button