Home design
home design

Σε Ναύπλιο και Άργος ο Αλέξης Χαρίτσης – «Αποκαρδιωτική η εικόνα στην τοπική αγορά»

Με ποιους συναντήθηκε και τι διαπίστωσε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περιοδεία του στην Αργολίδα.
Επίσκεψη Αλέξη Χαρίτση στην Αργολίδα (6)

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις της Αργολίδας, συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και εργαζομένων, συσκέψεις εργασίας με το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Ομοσπονδία Βιοτεχνών και Εμπόρων είχε χθες ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σε Ναύπλιο και Άργος.

Κατά την περιοδεία του στην Αργολίδα ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για έλλειψη πολιτικής βούλησης από την Κυβέρνηση να στηρίξει την πραγματική οικονομία και όλους όσοι πλήττονται οικονομικά από την κρίση της πανδημίας και την ακρίβεια.

Ο πρώην υπουργός επισκέφθηκε πολλές επιχειρήσεις της περιοχής και συζήτησε με επαγγελματίες και εκπροσώπους φορέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Κατά την επίσκεψή του συνοδευόταν από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Τάκη Παπαϊωάννου, τους υποψήφιους βουλευτές Γιώργο Γαβρήλο και Πάνο Νικολαράκο, τον περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Καρούζο και άλλα στελέχη του κόμματος.

«Η Κυβέρνηση, κάνει βίαιη εκκαθάριση στη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα και στα ευάλωτα νοικοκυριά… Δεν έχει την πολιτική βούληση να στηρίξει και να παρέμβει γύρω από τις δύο αυτές κρίσεις, δεν έχει προβλέψει τίποτα. Στον Προϋπολογισμό, μηδέν είναι η ενίσχυση για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τις οικονομικές της επιπτώσεις, μηδέν είναι και η ενίσχυση για το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά τη συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Αργολίδας.

Μετά τη συνέντευξη τύπου, ακολούθησε σύσκεψη εργασίας με εκπροσώπους οικονομικών φορέων για μια επί της ουσίας συζήτηση για τα προβλήματα των επιχειρήσεων της περιοχής.

«Η εικόνα στην τοπική αγορά αποκαρδιωτική. Ενώ η ακρίβεια σε πρώτες ύλες, μεταφορικά και ενέργεια εκτοξεύει το κόστος παραγωγής και συνακόλουθα τις τιμές», επισημαίνει ο κ. Χαρίτσης, σχολιάζοντας την επίσκεψή του στο νομό.

«Η πραγματική οικονομία βιώνει πολύ δύσκολες μέρες, σε πλήρη αντιδιαστολή με την εικονική πραγματικότητα που επιχειρεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση», προσθέτει.

«Συνεχίζουμε την επαφή με επαγγελματίες και εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες τους, παρουσιάζουμε τις προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», καταλήγει.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis