home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δείτε πώς στολίστηκε η Μονεμβασιά για τα Χριστούγεννα – Μαγευτικές εικόνες

Με έναν υπέροχο και λαμπερό στολισμό, η πόλη της Μονεμβασίας γέμισε φως, έτοιμη να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.
Στολισμός Μονεμβασιά Χριστούγεννα (9)

Με έναν υπέροχο και λαμπερό στολισμό, η πόλη της Μονεμβασίας γέμισε φως, έτοιμη να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος. Επίκεντρο του στολισμού, όπως κάθε χρόνο, η πλατεία της πόλης και η πύλη του Κάστρου, ενώ φέτος τα γιορτινά του φόρεσε το αναβαθμισμένο παραλιακό μέτωπο καθώς και οι πλατείες του Κάστρου.

Το ψηλό δέντρο, σήμα κατατεθέν της πόλης φωτίστηκε με δεκάδες φωτάκια, ενώ δίπλα σε αυτό ένα υπέροχο έλατο ήρθε να συμπληρώσει την γιορτινή εικόνα. Ανάμεσά τους ένα ξύλινο σπιτάκι αναπαριστά την φάτνη, με φιγούρες που φιλοτέχνησε ο Ευάγγελος Φιλίππου.

Κατά μήκος του παραλιακού μετώπου πλήθος από υπέροχα φωτισμένα μεταλλικά δέντρα, με ταυτόχρονη διακόσμηση των στύλων φωτισμού, δίνουν πραγματικά μια άλλη διάσταση στο γιορτινό στολισμό της πόλης.

Τέλος στην πύλη του Κάστρου δεσπόζει ένα ψηλό έλατο, στολισμένο με δεκάδες λαμπιόνια, ενώ οι πλατείες της παλιάς πόλης φωτίστηκαν με έναν ιδιαίτερο και προσεγμένο τρόπο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το χρώμα των γιορτών σε μια καστροπολιτεία, ήρεμη και σιωπηλή αυτή την περίοδο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το monemvasianews.gr:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis