home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το ζεύγος των νικητών του Big Brother δοξάστηκε στην Αρκαδία (Βίντεο)

Ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή αντιμέτωποι με υποδοχή ηρώων στα Βέρβενα. – Κλαρίνα, καπνογόνα και πανηγυρισμοί – Η πρώτη ανάρτηση του νικητή.
big brother ζευγάρι Αρκαδία

Υποδοχή ήρωα επεφύλασσαν οι συγχωριανοί του, στον μεγάλο νικητή του Big Brother 2 Νίκο Τακλή. Μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή που στο ριάλιτι ήταν αχώριστο ζευγάρι, κατέφθασε στα Κάτω Βέρβενα, στη Βόρεια Κυνουρία, όπου έγιναν δεκτοί με καπνογόνα, κλαρίνα και πανηγυρισμούς. Το ζεύγος των «νικητών» του Big Brother δοξάστηκε στην Αρκαδία

Ο νικητής του γνωστού ριάλιτι κέρδισε 100.000 ευρώ και ίσως την καρδιά της συμπαίκτριάς του Ευδοκίας που τον συνόδεψε στο χωριό του.

Με κασκόλ του Ηρακλή

Κατά την άφιξή του στα Βέρβενα, ο Νίκος Τακλής φορούσε κασκόλ της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, της οποία έχει υπάρξει παίκτης.

Από τη πλευρά του το ΔΣ και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή συγχαίρει τον παίκτη της ομάδας Νίκο Τακλή για την κατάκτηση του επάθλου στο Big Brother. «Το ήθος, και η ταπεινότητα που έδειξες στο παιχνίδι Νίκο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι, έκανες τον σύλλογο, και πάνω από όλα, όλο το χωριό περήφανο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού.

«Σου είπαμε θα σου στήσουμε πανηγύρι και το κάναμε . Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις , με την σειρά σου τα ποδοσφαιρικά παπούτσια;», καταλήγει ο Ηρακλής Βέρβενων.

Νίκος Τακλής: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του

Ο νικητής του φετινού Big Brother βρέθηκε εχθές στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί το έπαθλο. Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε και πάλι στα social media όπου έκανε την πρώτη ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε.

Όπως έγραψε στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους έναν έναν ξεχωριστά για την αγάπη και την στήριξη σας σε όλο αυτό το ταξίδι.. Σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου, κάθε ώρα και κάθε στιγμή..

Με γεμίσατε με αγάπη, ευτυχία και δύναμη και εύχομαι να μπορέσω να σας το ανταποδώσω με όποιο τρόπο μπορώ.. Θα είστε για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου!!! Εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολύ φως!! ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ».

Νίκος Τακλής – Big Brother 2: Η ηλικία και η καταγωγή

Ο Νίκος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με την ηρεμία του και την ικανότητά του να αποφεύγει όλους τους καυγάδες.

Σίγουρα ένα από τα highlights της παραμονής του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ήταν η σχέση του με την Ευδοκία Τσαγκλή, με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε στην διεκδίκηση των 100.000 ευρώ.

Είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας. Τα τελευταία 5 χρόνια, όμως, τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!»

Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis