home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θεοδωρικάκος: Σαρωτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό – 10.000 αστυνομικοί στο δρόμο τις γιορτές

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρέλαβε 113 καινούργια περιπολικά για την Άμεση Δράση Αττικής και Θεσσαλονίκης
takis theodorikakos

Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους από σήμερα και για όλο το διάστημα των εορτών και θα πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους όσον αφορά στην τάξη και την ασφάλεια, αλλά για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, από τις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου Αττικής, όπου βρέθηκε για να παραλάβει 113 καινούργια περιπολικά για την Άμεση Δράση Αττικής και Θεσσαλονίκης.

113 νέα περιπολικά Ελληνική Αστυνομία
Φωτογραφία: Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει άλλα 113 περιπολικά τα οποία θα διατεθούν στην Άμεση Δράση, στο λεκανοπέδιο Αττικής και στη Θεσσαλονίκη. Θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς μας να κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες με τους τέσσερις αστυνομικούς που έσωσαν μία γυναίκα την τελευταία στιγμή στη Θεσσαλονίκη και με τη σύλληψη οκτώ ατόμων για ναρκωτικά στο Ζεφύρι και στα Λιόσια. Υπάρχουν και δεκάδες άλλες περιπτώσεις σ’ όλη τη χώρα που αποδεικνύουν ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι εδώ για την ασφάλεια όλων των πολιτών».

takis theodorikakos elliniki astinomia nea oximata
Φωτογραφία: Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη

«Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν πολύ πιο ισχυρά τα μέτρα ασφαλείας για τους πολίτες καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 10.000 αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας θα είναι εδώ για να συνδράμουν στα μέτρα τάξης και ασφάλειας και ασφαλώς στα μέτρα προφύλαξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ας τους διευκολύνουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Ας πάρουμε κι εμείς μέτρα για την υγεία όλων μας ας τηρήσουμε τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis