home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έχουν ξεφύγει οι αρνητές: Η επίθεση στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και η αντίδραση από Αργολίδα

Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην Άννα Μαστοράκου αποκαλώντας την δολοφόνο! Συμπαράσταση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.
emvolio

Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις που δέχεται από τους αντιεμβολιαστές η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου.

Είναι η τρίτη φορά που πέφτει θύμα επίθεσης αντιεμβολιαστών και αρνητών του κορωνοϊού.

Όλα συνέβησαν σήμερα Σάββατο το πρωί κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα» που διοργάνωναν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας.

Πώς την κατέβασαν στο ισόγειο

Μπήκε ξαφνικά στην αίθουσα ένα άτομο το οποίο κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Δεν ήθελαν ούτε τον διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, ούτε τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, ήθελαν εμένα προσωπικά.

Κατέβηκα λοιπόν στο ισόγειο και μου έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο είπαν πως είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο κτλ. Δεν παρέλαβα το έγγραφο.

Με αποκάλεσαν «δολοφόνο» και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο.

Η ίδια αναμένεται να καταθέσει μήνυση

«Στη συνέχεια κινήθηκα προς το χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό μου. Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου. Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι. Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» καταλήγει η κ. Μαστοράκου.

Καταδικάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει την προκλητική και αήθη λεκτική επίθεση εκφοβισμού στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Α΄ Αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κα Άννα Μαστοράκου.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση: «Είναι αδιανόητο να αποκαλείται δολοφόνος μια μάχιμη ιατρός πρώτης γραμμής και Αντιπρόεδρος του ανώτατου θεσμικού οργάνου των ιατρών της χώρας μας.

Ο ΙΣΑ καλεί άμεσα την Πολιτεία να διαφυλάξει την ασφάλεια του υγειονομικού προσωπικού της χώρας και να σταθεί έμπρακτα σε κάθε απόπειρα τρομοκράτησης. Στις δύσκολες και εξοντωτικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, κοινός στόχος όλων μας πρέπει να είναι η έξοδος από την υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες.

H εμπιστοσύνη στην Ιατρική Επιστήμη και στους λειτουργούς της, είναι αδιαπραγμάτευτη αξία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis