home design 800x400
home design 1170Χ320

Τελικός Big Brother: Νικητής των 100.000 ευρώ ο Νίκος Τακλής από την Αρκαδία

Ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν οι παίκτες που έμειναν τελευταίοι και το ζευγάρι δεν ήθελε να χωριστεί
Τελικός Big Brother: Νικητής των 100.000 ευρώ ο Νίκος Τακλής από την Αρκαδία

Ολοκληρώθηκε ο τελικός του “Big Brother 2” στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Παρασκευής (17/12), με τον Νίκο Τακλή από την Αρκαδία να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής του ριάλιτι εγκλεισμού και να κερδίζει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού ήταν η Ανχελίτα, ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι και οι δύο τελευταίοι ήταν ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν οι παίκτες που έμειναν τελευταίοι στο παιχνίδι και το ζευγάρι δεν ήθελε να χωριστεί ακόμη και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ο νικητής πέρασε τις τελευταίες του στιγμές στο σπίτι και έπειτα εμφανίστηκε στο πλατό του Live, όπου τον περίμεναν οι παρουσιαστές, οι πρώην συμπαίκτες του, αλλά και οι γονείς του.

Ποιος είναι ο Νίκος Τακλής

Είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!» Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis