home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Πολιτική

Τι είδαν στο «Σωτηρία» Ανδρουλάκης, Πουλάς και στελέχη του ΚΙΝΑΛ

Τι διαπιστώθηκε στις συναντήσεις με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Το Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» επισκεφτήκε σήμερα κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη. Στο κλιμάκιο εκτός από τον βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, συμμετείχαν επίσης ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και τα στελέχη του κόμματος Σπύρος Αδαμόπουλος, Γιάννης Βλασερός, Βούλα Γεωργάκη και Σωτήρης Ζώτος.

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Πουλάς, «με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε την ισχυρή πίεση που δέχεται το ΕΣΥ εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι εργαζόμενοι σε αυτό προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας στους ασθενείς.

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στο Σωτηρία (2)

Μακάρι και οι ΜΕΘ των νοσοκομείων της Περιφέρειας να λειτουργούσαν τόσο άρτια εξοπλισμένες και επανδρωμένες οπως οι ΜΕΘ του ΣΩΤΗΡΙΑ ώστε να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Δυστυχώς όμως με ευθύνη της κυβέρνησης αυτό δεν συμβαίνει.

Επιπλεόν, όπως ενημερωθήκαμε ότι στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Κλινικής νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 17 ασθενείς με κορονοϊό και μόλις ένας είναι εμβολιασμένος. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει για άλλη μία φορά τη σημασία του εμβολιασμού στην αντιμετώπιση της πανδημίας και προτρέπουμε όλους τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν».

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στο Σωτηρία (3)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button