home design 800x400
home design 1170Χ320

Καμπόσος για δημοτικά τέλη: Τώρα ήρθε ο λογαριασμός που φώναζα τότε

«Ποιος θα πάρει την ευθύνη να πάψουν τα απορριμματοφόρα να μαζεύουν τα σκουπίδια και τα φώτα να σβήνουν νωρίτερα;»

«Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην ψήφιση του προϋπολογισμού του οποίου προαπαιτούμενη είναι η ψήφιση των δημοτικών τελών, ώστε να συνεχίσει ο Δήμος να λειτουργεί! Ποιος επιθυμεί να θέσει σε κίνδυνο, την ασφάλεια του Δήμου και την υγεία των δημοτών;» Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, αναφερόμενος στην αύξηση στα δημοτικά τέλη που ψηφίστηκε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο.

«Διεκδικούμε από την κυβέρνηση, επιδότηση στο δημοτικό ρεύμα όπως κάνει με τα νοικοκυριά και παράλληλα περαιτέρω χρηματοδότηση ώστε να μην αναγκαζόμαστε να παίρνουμε τέτοια μέτρα τα οποία επιβάλει η οικονομική υπηρεσία για την έγκριση του προϋπολογισμού και την λειτουργία του Δήμου», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέσω του θεσμικού οργάνου της ΚΕΔΕ, θα συζητήσουμε το ζήτημα της αύξησης των δημοτικών τελών που έγινε σε όλους τους Δήμους, τον Ιανουάριο του 2022
στην συνέλευση της ΚΕΔΕ, με εκπροσώπους της κυβέρνησης».

«Μακάρι να ευοδωθούν οι προσπάθειές μας και θα προβούμε άμεσα σε αντίστοιχη μείωση των δημοτικών τελών, που επωμιζόμαστε όλοι οι πολίτες. Μέχρι τότε, δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά-έχουμε ευθύνη απέναντι στους δημότες. Όλα τα άλλα είναι στείρα αντιπολίτευση», κατέληξε.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου στην οποία αναφέρθηκε στο θέμα των δημοτικών τελών. «Ποιος θα πάρει την ευθύνη να πάψουν τα απορριμματοφόρα να μαζεύουν τα σκουπίδια και τα φώτα να σβήνουν νωρίτερα; Έτσι θέλετε να κυβερνήσετε τον τόπο;», αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω τι είπε ο Δημήτρης Καμπόσος:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis