Home design
home design

Σπάρτη: Τους βγήκε ξινή η εκδρομή στο Καρπενήσι – 25 κρούσματα στο σχολείο και λουκέτο σε όλη τη Γ’ Λυκείου

Όλα αυτά την ώρα που στην Σπάρτη έχουν εντοπιστεί και τρία κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον που δεν έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό.
1o lykeio spartis

Σχεδόν όλα τα τμήματα της τρίτης λυκείου στο 1ο ΓΕΛ Σπάρτης έχουν κλείσει μετά την εμφάνιση τουλάχιστον 25 κρουσμάτων κορωνοϊού στο σχολείο. Είχε προηγηθεί σχολική εκδρομή, η οποία τους βγήκε ξινή, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές ταξίδεψαν στο Καρπενήσι στο πλαίσιο πενθήμερης σχολικής εκδρομής και άγνωστο πως κόλλησαν ορισμένοι από αυτούς.

Η διασπορά ήταν τεράστια. Αρχικά λίγοι μαθητές εμφάνισαν συμπτώματα και υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ με αποτέλεσμα να διαγνωστούν θετικοί. Θετικοί διαγνώστηκαν και δύο καθηγητές.

Τα τεστ συνεχίστηκαν με τον αριθμό των θετικών να ξεπερνά τα 25.

Ήδη ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, Δρ. Αγάπιος Οικονομίδης ανακοίνωσε την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των τμημάτων της Γ΄ Τάξης του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης. Η διδασκαλία θα συνεχιστεί κατά το παραπάνω διάστημα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Όλα αυτά την ώρα που στην Σπάρτη έχουν εντοπιστεί και τρία κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον που δεν έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis