home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρίπολη: Τι συμβαίνει με τα αποδυτήρια του Παναρκαδικού – Ο εξευτελισμός και η απάντηση του προέδρου

Τριτοκοσμικά αποδυτήρια, με μουχλιασμένα ντουζ, καταγγέλει ο Χαραυγιακός

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας, φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια του γηπέδου, καθώς η καταγγελία του Χαραυγιακού, έκανε τον γύρο… του διαδικτύου.

Ένα θέμα γνωστό, μιας και έχει ανακοινωθεί κονδύλι της Περιφέρειας και γίνονται εργασίες στο συγκεκριμένο κομμάτι, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, μετά την ανακοίνωση του Χαραυγιακού.

Οι δηλώσεις του Ηλία Καναβέτα, στην αθλητική εκπομπή «Με μια μπάλα στο χέρι» με τον Κώστα Μακαρούνη:

Για την καταγγελία του Χαραυγιακού: «Η Περιφέρεια έχει δώσει τα χρήματα που απαιτούνται και ο εργολάβος έχει αναλάβει να το ολοκληρώσει σε 15 μέρες. Πήρε ένα διάστημα, παραπάνω, από μήνα, όπου γίνονται εργασίες.

Όλες οι ομάδες έδειξαν κατανόηση. Η Καλαμάτα με παίκτες Super League, η Μύκονος με ποδοσφαιριστές αξίας, όλες οι ομάδες, ενημερώθηκαν και έδειξαν κατανόηση και μας ευχήθηκαν τα καλύτερα. Ο Χαραυγιακός όχι. Πιστεύω πως το έκαναν για να δικαιολογήσουν την ήττα και να μην ασχοληθεί ο κόσμος τους με το αγωνιστικό κομμάτι. Επαναλαμβάνω, σε 15 μέρες τα αποδυτήρια θα είναι έτοιμα. Κρίμα που δεν έγινε νωρίτερα, όμως δεν ήταν και δεν είναι στο χέρι μας».

Για την λύση της συνεργασίας με Τζαναβάρα: «Ηταν δική μου επιλογή να έρθει και δυστυχώς δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενα. Θέλαμε καθημερινές προπονήσεις και να είναι έτοιμη η ομάδα στον αγώνα, όμως αυτό δεν το είδαμε. Αποκορύφωμα ήταν δύο μέρες πριν από την αναμέτρηση με την Μελιγού, όπου η ομάδα δεν προπονήθηκε με απόφαση του προπονητή και είδατε πως λίγο έλειψε να ηττηθεί από τον Ερμή καθώς δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Θεωρούσαμε πως ο Παναρκαδικός έπρεπε να είναι σε υψηλότερη θέση και να μην υπάρχουν οι απώλειες βαθμών».

Για πιθανή ενίσχυση: «Θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, είμαστε σε επαφή με παίκτες και μέσω του μάνατζερ Κώστα Λάγαρη και του τεχνικού διευθυντή, Χρήστου Καναβέτα. Θα γίνουν μεταγραφές, ναι. Θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά και θεωρώ πως μπορούμε να το κάνουμε».

Για το ενδιαφέρον του κόσμου και χορηγών: «Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει διότι η προσπάθειά μας έχει αγκαλιαστεί από πολύ κόσμο. Οι φίλαθλοί, μας βοηθούν δίνοντας το παρών στις αναμετρήσεις και οι χορηγοί μας που είναι πολλοί και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό, θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία και το 2022 και μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να σταθούν στο πλάι μας ακόμα και στο εξαιρετικό σενάριο της ανόδου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis