home design

Ο Παπανδρέου έκανε άνω κάτω το ΚΙΝΑΛ και τώρα τα «μαζεύει» μετά το σάλο

«Κανείς δεν θα παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ» η απάντηση Ανδρουλάκη στα περί νοθείας στις εκλογές που άφησε να εννοηθεί ο αντίπαλός του.

Άνω – κάτω έκανε το Κίνημα Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου λίγα 24ωρα πριν στηθούν οι κάλπες του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για νοθεία, ενώ μόλις είδε το κύμα οργής που επικράτησε εναντίον του μέσα από το ίδιο το κόμμα, επιχείρησε να τα μαζέψει!

Ο πρώην πρωθυπουργός, που από τη στιγμή που είδε πως μάλλον χάνει τις εκλογές έχει εξαπολύσει αήθη επίθεση κατά του αντιπάλου του, λίγη ώρα αφότου οι καταγγελίες περί απόκλισης στους αριθμούς ψηφισάντων και εγγεγραμμένων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αναδίπλωσε μιλώντας για «δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Η ανακοίνωση από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρει συγκεκριμένα: «Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο. Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

Δεν έκανε δηλαδή ο ίδιος τις καταγγελίες αλλά ζήτησε να διερευνηθούν οι καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο όργανο.

Ανδρουλάκης: Δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ

Από τη Ρόδο όπου βρίσκεται, ο νικητής του α’ γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ και φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, είχε προλάβει να απαντήσει στον πρώην πρωθυπουργό.

«Κανείς δε θα παίξει με την ενότητα της Δημοκρατικής παράταξης. Πληγώθηκαν τα μέλη μας, οι φίλοι μας από συμπεριφορές “παλαιών πρωταγωνιστών”, δεν θα ξαναπληγωθούν. Θα ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ περήφανη ισχυρή παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version