home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFirst Featured

Άργος: Το κοινωνικό παντοπωλείο χρειάζεται τρόφιμα – 170 οικογένειες έχουν ανάγκη

Έκκληση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Άργους - Μυκηνών για συγκέντρωση βοήθειας.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, λαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες τηλεφωνήματα από οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν μπορούν να επιβιώσουν καθώς τους λείπουν τα απολύτως απαραίτητα.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης εκλείπουν καθημερινά από κάποια νοικοκυριά συνδημοτών μας και το σημαντικότερο είναι ότι αυτές τις καταστάσεις τις βιώνουν και μικρά παιδιά. Καθημερινά διαπιστώνεται ότι ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη τη στήριξή μας ενώ 1 στα 5 παιδιά ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, είναι επιτακτική η ανάγκη, να βοηθήσουν όλοι όπως μπορούν, να χαρίσουν σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους λίγες μέρες χαράς προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια.

Καλούνται όλοι, απλοί πολίτες, επιχειρήσεις, παραγωγοί, αυτές τις ώρες της δοκιμασίας, να δείξουν την αγάπη, τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας που διέρχονται δύσκολες ώρες. Μην γυρίσουν την πλάτη αυτές τις άγιες μέρες στα μικρά παιδιά που γι’ αυτά τα Χριστούγεννα είναι στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην ψυχή τους.

Η οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να γίνει έως και τις 18 Δεκεμβρίου ώστε να ολοκληρωθεί η διανομή των προϊόντων πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Μαζεύονται κρέας, λάδι, γλυκά, παιχνίδια.

170 οικογένειες στο Δήμο Άργους – Μυκηνών έχουν ανάγκη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972012205 κα Ζαφειροπούλου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button