home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Άργος: Σχέδια μαθητριών του 1ου Λυκείου διεκδικούν βραβεία σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Πού αποσκοπεί η δράση του του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Οι γλώσσες αποτελούν πολύτιμο κομμάτι της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, που οφείλουμε να διαφυλάξουμε, να καλλιεργήσουμε και να αναδείξουμε.

Χρησιμεύουν ως γέφυρες επικοινωνίας με άλλους πολιτισμούς, προάγοντας την αμοιβαία κατανόηση, την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή και διευκολύνουν την πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες

To 1ο Λύκειο Άργους συμμετέχοντας ενεργά στο έργο του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Συμβουλίου της Ευρώπης (Council of Europe) και ειδικότερα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών απάντησε στη πρόσκληση της δράσης που αποσκοπεί στο να παρέχει ικανοποιητικές απαντήσεις στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των 47 κρατών-μελών, με την προώθηση της ποιοτικής διδασκαλίας και εκμάθησης γλωσσών, μέσω του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και στην εδραίωση της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Πρωτότυπα σχέδια με θέμα τις γλώσσες 2 μαθητριών του σχολείου της Α΄ Τάξης (Καρύκη Βασιλικής Ζωής και Ζερβού Αγγελική) διεκδικούν βραβεία με αυτή τη συμμετοχή τους.

«Η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας τους εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία», σημειώνει η Διευθύντρια Λένα Παπαθανασίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button