home design 800x400
home design 1170Χ320

Πουλοκέφαλος σε Μπουντρούκα: Αλεξιπτωτιστής που ήρθε από το πουθενά – Μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

Περί ΕΣΠΑ ο λόγος

Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον Γιάννη Μπουντρούκα με σχόλιο σε ανάρτησή του που είχε προηγηθεί το μεσημέρι, η οποία εξόργισε και τον Πέτρο Τατούλη που και αυτός απάντησε με σκληρή γλώσσα.

Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος σημειώνει:

«Σιγάν κρείττον του λαλείν ” αγαπητέ Γιάννη !!!

Σε ότι με αφορά θα πάρεις την απάντηση σου. Πρώτον : Μιλάς για Πασόκ , για μέλη και στελέχη του Πασόκ όταν εσύ ο ίδιος δεν είσαι Πασόκ όπως έχεις δηλώσει! Είσαι απλώς φίλος , έτσι δεν είναι ;;

Δεύτερον : Η υποψηφιότητα σου δεν προέκυψε μετά από καμία συμμετοχική διαδικασία των μελών και στελεχών του Πασόκ της Πελοποννήσου ! Ήσουν φυτευτός άνωθεν χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συλλογική κομματική συζήτηση των τοπικών στελεχών και των κομματικών οργάνων της Πελοποννήσου!

Ένας αλεξιπτωτιστής που ήρθε από το πουθενά!

Όταν σε μία και μοναδική κομματική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη και στην οποία συμμετείχα, μας ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα σου χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαδικασία συζήτησης , διαχώρισα τη θέση μου και αποχώρησα γιατί δεν ήθελα να είμαι συμμέτοχος στο επιχειρούμενο φιάσκο της υποψηφιότητας!!!

Όταν ήταν γνωστό ότι ο χώρος του Πασόκ τότε ήταν κατακερματισμένος και έπρεπε να έχουν προηγηθεί πολλές δημοκρατικές συμμετοχικές διαδικασίες μέσα στο Κίνημα μας και από εκεί να προκύψει ο υποψήφιος!!! Αυτό δεν έγινε και επομένως ο καθένας ήταν ελεύθερος να τραβήξει το δρόμο του!

Για τη δική σου αποτυχία ας αναλάβει την ευθύνη αυτός που σε έφερε και σε έχρισε υποψήφιο!!!

Τρίτον : Ήσουν ένας υποψήφιος που πέραν της Αρκαδίας λόγω της εμπλοκής σου στο Επιμελητήριο δεν είχες καμία κοινωνική αναφορά και δεν σε γνώριζε κανένας στην Πελοπόννησο! Επομένως η αποτυχία σου ήταν προδιαγεγραμμένη !

Γιατί έθεσες υποψηφιότητα όταν η πλειοψηφία των αυτοδιοικητικών κομματικών στελεχών δεν ήταν μαζί σου;

Και τέταρτον : Η υποψηφιότητα σου αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν μια φούσκα για το κίνημα μας , όταν βρέθηκες με έμμισθη θέση στη Περιφέρεια , δίπλα στον Περιφερειάρχη ως συνεργαζόμενος !

Άρα “μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη” και μην πηγαίνεις αγαπητέ Γιάννη γυρεύοντας γιατί το αφήγημα σου είναι για γέλια! Γιατί κάθε φορά που θα αναφέρεσαι στο ατυχές περιστατικό της υποψηφιότητας σου θα μου δίνεις το δικαίωμα να σου αντιλέγω “κοίτα ποιος μιλάει”»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis