home design 800x400
home design 1170Χ320

Λαμπρόπουλος: Πόσες γούβες έκλεισαν με απευθείας αναθέσεις;

Καλεί το δήμαρχο Ναυπλιέων σε απολογισμό πεπραγμένων για το τεχνικό πρόγραμμα
Γούβες σε δρόμους

Σε απολογισμό πεπραγμένων για το τεχνικό πρόγραμμα καλεί το δήμαρχο Ναυπλίεων Δημήτρη Κωστούρο, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, παραθέτοντας τα ποσά που έχουν ξοδευτεί σε απευθείας αναθέσεις για επουλώσεις και προμήθεια ψυχρού ασφαλτομείγματος.

Όπως σημειώνει το οδικό δίκτυο παρουσιάζει κακή κατάσταση σε πολλές δημοτικές ενότητες και δηλώνει:

«Αφουγκραζόμενος τα παράπονα των πολιτών για την κατάσταση του οδικού δικτύου και ενώ το τρέχον έτος βαίνει στο τέλος του, διαπίστωσα με μικρή έρευνα μου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι για το 2021 έχουν δοθεί με απευθείας αναθέσεις τα ποσά των 230.000 € περίπου από το δήμο μας για επουλώσεις και προμήθεια ψυχρού ασφαλτομείγματος.

Αν προσθέσουμε και το ποσό των 64.000 € που έχει δοθεί  από τη ΔΕΥΑΝ αγγίζουμε το ιλιγγιώδες ποσό των 300.000 €.

Καλώ τον κ. Δήμαρχο και τις  τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μας να μας απαντήσουν σε ποιους δρόμους έχουν γίνει επουλώσεις και γιατί το οδικό δίκτυο παρουσιάζει κακή κατάσταση σε πολλές δημοτικές ενότητες.

Καλώ τον κ. Δήμαρχο (ως οφείλει) να κάνει απολογισμό των πεπραγμένων του για την εφαρμογή ή μη του τεχνικού προγράμματος του έτους».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αντωνης Ρεππας

    Μόνο στον δρόμο Αγία Ελεούσα μέχρι την διασταύρωση για Δρεπανο- Τολο θα χρειάζονταν 300.000€ όπως τον έχουν κάνει απο τα μπαλώματα της ΔΕΥΑΝ. Και ποια τεχνική υπηρεσία υπάρχει τέτοιο πράγμα στο δήμο μας ;;;;

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis